UUSIMMAT

Microsoft Surface Duo -puhelimen joutui kuritustestiin – selvisi siedettävästi

21.09.2020 18:20 | Muropaketin toimitus

Paljon ennen tilauskirjojen avautumista esiteltyä Microsoft Surface Duo -puhelinta on vihdoin alettu myös toimittaa – toki vasta rajatuille markkinoille. Käsiinsä sen on saanut tuttu puhelinten kurittaja JerryRigEverything. Erikoinen rakenne osoittautui kuitenkin kohtuullisen kestäväksi.

Microsoft Surface Duo on siis taittuva Android-puhelin, jossa kaksi 5,3-tuumaista näyttöä muodostavat yhdessä 8,3-tuumaisen kokonaisuuden.

Puhelin tuli myyntiin Yhdysvalloissa toissa viikolla. Hintaa sillä on 1399 dollaria eli vajaat 1200 euroa. Kalliin puhelimen voisi odottaaa myös kestävän.

Puhelimen Gorilla-lasikuoret suojaavatkin sitä kohtuullisen hyvin, mutta muoviset runko-osat eivät tubettaja JerryRigEverythingin testissä herätä luottamusta. Käytännössä haitta on enemmänkin visuaalinen, sillä niidenkin sisältä löytyy metallivahvikkeet. Ne ja vahvistettu saranarakenne pitävät puhelimen toimivana ja yhtenä kappaleena rankassakin taivutuksessa – laite kuitenkin taipuu niin paljon, ettei se palaudu alkuperäiseen muotoonsa.

Muropaketin uusimmat