Uusimmat

Microsoftin Surface-julkistukset, erikoinen pelimikrofoni, Samsung Galaxy Fold saapuu Suomeen – ja muut viikon ja viikon 39/2019 muut tärkeimmät tekniikkauutiset

06.10.2019 15:03 Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 39/2019 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat tekniikka-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut muun muassa seuraavaa:

Microsoft esitteli kaksi uutta Surface-tablettia: Surface Pro X ja Surface Pro 7

Surface Pro X käyttää Qualcommin uutta suoritinta, jolla Microsoft yrittää jälleen nostaa ARM-suorittimien profiilia Windows-laitteissa. Microsoft Surface Pro 7 ei eroa paljoa edeltäjästään, mutta prosessorit on päivitetty Intelin uuteen tarjontaan.

Razer esitteli Seiren Emote -mikrofonin, joka sisältää näytön

Razer Seiren Emote on tarkoitettu erityisesti striimaajien käyttöön. Mikrofonissa oleva näyttö voi reagoida esimerkiksi tiettyihin chatin viesteihin.

Taittuvanäyttöinen Samsung Galaxy Fold rantautuu myös Suomeen vielä lokakuussa

Samsung on vahvistanut taittuvanäyttöisen Galaxy Foldin ilmestyvän Suomessa 18. päivä lokakuuta.

AMD Radeon RX 5500 -näytönohjaimet julkistetaan 7. lokakuuta

AMD:n seuraavat Navi-arkkitehtuuriin perustuvat näytönohjaimet julkistetaan tulevana maanantaina. Julkistukseen kuuluu Radeon RX 5500 -näytönohjain työpöytäkoneisiin, mutta myös Radeon RX 5500 -mobiilinäytönohjain.

AMD julkaisi Ryzen Pro -prosessoreita ja Ryzen Pro -APU-piirejä

Yrityskäyttöön suunnattu julkaisu käsittää kolme Ryzen Pro -prosessoria, neljä Ryzen Pro -APU-piiriä ja yhden Athlon Pro -APU-piirin.