UUSIMMAT

Mikäli ostamassasi Huawei- tai Honor-laitteessa on vielä palautusoikeutta jäljellä, aiotko hyödyntää sen ja palauttaa laitteesi myyjälle?

25.05.2019 17:24 | Muropaketin toimitus

Kuluneella viikolla Yhdysvaltojen hallinto esti yhdysvaltalaisia yrityksiä käymästä kauppaa kieltolistalle joutuneen Huawein kanssa. Saako tilanne sinut palauttamaan oman Huawei- tai Honor-laitteesi takaisin kauppaan, mikäli se on mahdollista?

Tulevien mallien kannalta tilanne on erittäin kehno. Kauppakiellon vuoksi Huawein omistama Honor on joutunut muun muassa lykkäämään tai jopa perumaan Honor 20 Pro -mallinsa julkaisun kokonaan.

Kuten kerroimme aiemmin, jäänevät kauppakiellon vaikutukset nykyisiin omistajiin kuitenkin verrattain pieniksi. Huawein ja Honor -laitteiden käyttäjät eivät välttämättä edes huomaa muutosta, sillä laiteilla pääsee jatkossakin Google Play -sovelluskauppaan ja niihin tarjotaan tietoturvapäivityksiä sekä muuta tukea. Myös Google on vahvistanut, että tuki nykyisille puhelimille jatkuu ennallaan.

Suurimpana vaikutuksena Huawei- ja Honor -puhelimet eivät välttämättä saa enää Androidin suurempia käyttöjärjestelmäpäivityksiä, kuten Android Q:ta.

Mikäli ostamassasi Huawei- tai Honor-laitteessa on vielä palautusoikeutta jäljellä, aiotkö hyödyntää sen ja palauttaa laitteesi myyjälle?

Katso tilanne vastaamatta