UUSIMMAT

Mitäs ihmettä? Huumelordi Pablo Escobarin veli julkisti edullisen taittuvanäyttöisen puhelimen – isompi kuin Galaxy Fold

07.12.2019 08:47 | Muropaketin toimitus

Jos taittuvanäyttöinen Samsung Galaxy Fold -puhelin kiinnostaa, mutta se tuntuu liian kalliilta, hätiin rientää jo edesmenneen huumelordi Pablo Escobarin veli Roberto.

Roberto Escobar on raportoidusti julkistanut Escobar Fold 1 -nimisen 349 dollaria maksavan taittuvanäyttöisen puhelimen. Laitteessa on Galaxy Foldin 7,3 tuuman näytön sijaan 7,8 tuuman AMOLED FHD+ -näyttö, jonka kuvasuhde on 4:3. Laite toimitetaan Android 9 -käyttöjärjestelmällä, siinä on Snapdragon 855 -prosessori, 16 megapikselin sekä 20 megapikselin etu- ja takakamera sekä kaksois-SIM-tuki.

Escobar Fold 1 ei ole Escobarin tai hänen työntekijöidensä suunnittelema laite, sillä se on uudelleenbrändätty versio Royole FlexPai -puhelimesta. Escobar on mitä ilmeisimmin kuitenkin tosissaan älypuhelimensa suhteen, koska sitä valmistetaan ensimmäisessä tuotantoerässä 100 000 kappaletta.

Markkinoinnissa Escobar on päätynyt käyttämään puolialastomien naisten palveluksia. TechSpot kertoi osuvasti koko homman olevan outo, ”koska se on.” Voit katsoa videon alta.