Uusimmat

Honor 10 on juuri julkaistu – Ensituntumat aiempaa tekoälykkäämmästä lippulaivamallista

15.05.2018 17:00 Juha Uotila

Honorin puhelimista Honor 9 ja varsinkin Honor 8 ovat keikkuneet Suomen myyntitilastojen kärjessä kiitettävän pitkään. Huawein tytäryhtiön vuosittainen päivitystahti jatkuu tänään 15. toukokuuta, kun Honor julkaisi uuden Honor 10 -älypuhelimensa Lontoossa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. Muropaketti tutustui puhelimeen jo etukäteen.

Honor 10 julkaistiin Kiinassa jo noin kuukausi sitten, ja nyt on vuorossa laitteen Euroopan julkaisu. Honor on tänä vuonna tuonut uutuuspuhelimensa Eurooppaan poikkeuksellisen nopeasti, sillä aikaisempina vuosina uutuuspuhelinten julkaisua on venytettyä aina keskikesälle saakka.

Perehdymme tässä ensituntuma-artikkelissa uudesta Honor 10 -mallista saamiimme ensivaikutelmiin. Muropaketin varsinainen testiartikkeli on luvassa myöhemmin.

Honor 10 on suoraa jatkumoa viime vuonna julkaistulle Honor 9 -sarjalle, niin rakenteellisesti kuin myös ulkonäöllisesti. Pääasiallisena materiaalina on lasin ja metallin yhdistelmä. Lasia ovat laitteen etu- ja takaosa. Laitteen runko on koostettu vastaavasti metallista. Muotoilultaan Honor 10 jatkaa siitä, mihin Honor 9 jäi, eikä yhtäläisyyksiltä emoyhtiö Huawein P20 -puhelimen kanssa voi välttyä.

Honor 10 luottaa pyöristettyihin muotoihin: laitteen kulmat ja takaosan lasin sivut ovat hienosti pyöristettyjä kohti reunoja kiertävää metallirunkoa. Ulkomitoiltaan puhelin on 149,6 x 71,2 x 7,7 millimetriä, ja painoa sillä on kohtuulliset 153 grammaa.

Sisältö

  1. Johdanto
  2. Olemus ja kamera
  3. Yhteenveto

Muropaketin uusimmat