Uusimmat

Testi Honor 200 Pro -puhelin –  Näyttävän laitteen ykkösvalttina muotokuvaus

01.07.2024 20:00 Samuli Herttua

Jo vuosien ajan Honorin mallistossa on ollut puhelimen mentävä aukko numerosarjamallien ja Magic-lippulaivamalliston välissä. Tänä vuonna tuohon markkinarakoon tuodaan vihdoin Honor 200 Pro -malli, joka on lähes joka osa-alueella tehostettu versio Honor 200 -mallista. Kuinka lähelle lippulaivamalleja tämä malli pääsee?

Kesäkuussa kansainvälisille markkinoille julkaistu Honor 200 Pro -puhelin on saatavilla Suomen markkinoilla vain yhdellä muistivariaatiolla, joka sisältää 12 gigatavua RAM-muistia ja 512 gigatavua tallennusmuistia. Värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen. Puhelimen suositushinta on 799 euroa.

Vielä pitkään kyseisessä hintapisteessä ei ollut suurta kilpailua, mutta tällä hetkellä kyseisessä hintapisteessä alkaa olla puhelimia jo ruuhkaksi asti. Erityisesti edellisvuoden ja jopa osa tämän vuoden lippulaivamalleja on nyt jo pudonnut samaan hintapisteeseen. Kilpailijoiksi voisi laskea ainakin Nothing Phone (2) ja Motorola Edge 50 Pro’n. Tällä hetkellä lähes samassa hintaluokassa alennuksessa pyörivät myös OnePlus 12, Sony Xperia 5 V ja jopa Samsung Galaxy S24.

Honor 200 Pro -puhelimen myyntipaketin sisältö pysyy nykytrendin mukaisesti niukkana, sillä Suomen markkinoille tulevassa mallissa mukana ei ole seinälaturia tai suojakuorta. Muropaketin testiin saapunut yksilö oli selvästi tarkoitettu Iso-Britannian markkinoille, sillä mukana tuli UK-laturi sekä suojakuori.

LUE MYÖS: Ensituntumat Honor 200 -puhelin – Ei huku harmaimpaan massaan

Sisältö

  1. Johdanto
  2. Olemus ja ominaisuudet
  3. Kamera, suorituskyky ja akkukesto
  4. Yhteenveto