UUSIMMAT

9to5Mac: Apple esittelee maaliskuussa iPad Air 3:n

28.01.2016 20:31 | Pekko Lainiala | 3

ipadair2_280116

Applen vastikään julkaistu vuosikatsaus kertoi, että taulutietokonemyynti laski edeltävään vuoteen nähden 25 prosenttia. Nyt 9to5Mac on jälleen kunnostautunut Apple-aiheisella huhulla, joka tällä kertaa kohdistuu iPad Air -tuoteperheen jatkajaan.

Sivusto kertoo, että Apple olisi valmistelemassa esittelytilaisuutta maaliskuun puolivälin paikkeille. Kyseisessä tapahtumassa esiteltäisiin 9to5Macin tietojen mukaan jo aiemmin huhuttu 4-tuumainen iPhone 5se, uusi iPad Air 3 sekä uusia hihnavaihtoehtoja Apple Watchille. Tyypillisesti iPad Air -mallit on esitelty syksyllä, mutta viime syksynä nähtiin iPad Air 3:n sijasta uusi iPad Pro.

Nyt huhumyllyssä pyörivä iPad Air 3 pyörähti jo aikaisemmin mobiiliaiheisten sivustojen otsikoissa, sillä NowhereElse-sivusto julkaisi laitteesta mittapiirustuksen, joka vihjasi, että laitteesta tulisi löytymään neljä kaiutinta sekä LED-salama. 9to5Macin lähteet kertoivat edellä mainittujen lisäksi Applen harkinneen myös Apple Penciliä tukevaa näyttöratkaisua.

9to5Mac uutisoi myöhemmin myös Digitimesin aloittamista huhupuheista, jonka mukaan laitteesta tulisi löytymään näyttö 4K-resoluutiolla, 4 gigatavua RAM-muistia ja entistä suurempi akku. Näitä huhuja sivusto ei kuitenkaan pidä todennäköisenä, joten toistaiseksi laitteesta tiedetään hyvin vähän.

9to5Mac, Apple likely to debut iPad Air 3 at March event; new Apple Watch models revealed

Keskustelu

Otsikossa lukee maaliskuussa, mutta tekstiin on näemmä päätynyt julkaisuajaksi marraskuu.

FinFET

Otsikossa lukee maaliskuussa, mutta tekstiin on näemmä päätynyt julkaisuajaksi marraskuu.

Oho, korjailin oikeaksi. :)

Ihan näin sivuhuomiona varsinaiseen aiheeseen liittymättä: Muron uutisissa nykyään pistää usein silmään löytyy-sana ja sen muunnokset. En tiedä olenko ainoa, mutta minusta tuo tuntuu vähän huonolta suomelta uutisiin ja muihin asiapitoisiin tekstilajeihin, varsinkin jos sitä käytetään useasti yhdessä jutussa. Esimerkki: "että laitteesta tulisi löytymään neljä kaiutinta sekä LED-salama." Miksei vain "laitteessa tulisi olemaan"?

Muropaketin uusimmat