UUSIMMAT

Äänestys: Uskotko taittuvanäyttöisten puhelimen kestävän käytössä?

02.06.2019 15:12 | Muropaketin toimitus | 1

Samsung Galaxy Foldin kohtaamat ongelmat eivät maalanneet kovin hyvää kuvaa siitä, kuinka kestäviä taittuvanäyttöiset puhelimet ovat. Uskotko, että taittuvanäyttöiset puhelimet kestävät silti käytössä?

Samsung Galaxy Foldin oli alun perin määrä ilmestyä jo huhti-toukokuun vaihteessa. Samsung joutui kuitenkin siirtämään puhelimen julkaisua eteenpäin, kun ennakkoon lähetetyt testikappaleet hajosivat testaajien käsissä lähes itsestään.

Galaxy Foldia vaivasi kaksi ongelmaa. Testaajat poistivat epähuomiossa näyttöä suojanneen pysyväksi tarkoitetun kalvon, jonka lisäksi esimerkiksi hiekka pääsi saranassa olleesta suojaamattomasta alueesta näytön alle. Ongelmat on sittemmin saatu korjattua, mutta myyntiin Galaxy Fold ei ole vielä ehtinyt.

Huaweilta on luvassa tänä vuonna oma Mate X -mallinsa, mikäli Yhdysvaltojen asettama kauppakielto ei sotke asioita, ja myös ainakin Motorolalta on tulossa taittuvanäyttöinen Razr. Uskotko, että tulevat taittuvanäyttöiset puhelimet kestävät jokapäiväistä käyttöä, vaikka Galaxy Foldin alku oli kivinen?

Uskotko taittuvanäyttöisten puhelimen kestävän käytössä?

Katso tilanne vastaamatta

Keskustelu

En ymmärrä miksi ne yrittää tuplata näytön koon näillä uusilla taittuvanäyttöisillä puhelimilla. Oikea hitti markkinoilla on tehdä taittuvanäyttöpuhelin joka on puolta pienempi kuin nykyinen mutta avattuna näyttö on yhtä suuri kuin nyky älypuhelimet. Ihmettelen ettei kukaan suurista puhelinvalmistajasta ole tätä hoksannu.

Muropaketin uusimmat