Amazfit GTS 2 ja GTR 2 -mallistoihin kuuluvat älykellot sopivat sekä liikkujalle että tyylitietoiselle

05.02.2021 10:29 | Muropaketin toimitus

Xiaomin alla toimiva Huami on tuomassa Amazfit GTS 2 ja GTR 2 -mallisarjoihin istuvat älykellot myyntiin myös Suomessa. Valmistajan mukaan Amazfit GTS/GTR 2 -älykellomallisto hämärtää muotoilullaan urheilu- ja älykellojen välisen rajan.

Amazfit GTS 2e-, Amazfit GTR 2e- ja Amazfit GTS 2 mini -älykellot on varustettu AMOLED-näytöillä. GTS 2e:stä ja GTS 2 ministä löytyvät neliömäiset näytöt, kun taas GTR 2e:n kellotaulu on pyöreä.

Tuttuun tapaan älykellot mittaavat esimerkiksi unenlaatua, veren happisaturaatiota (SpO2-taso), sydämen sykettä ja stressitasoa. Huami-PAI-terveydenseurantajärjestelmän luvataan seuraavan käyttäjän kokonaisvaltaista terveyttä.

Aktiiviliikkujien iloksi Amazfit GTS2e ja Amazfit GTR 2e tukevat peräti 90 erilaista urheilu- ja kuntoilumuotoa. Amazfit GTS 2 minissä tuettuja kuntoilumuotoja on 70 erilaista. 5 ATM -tason vesitiiviyden ansiosta kelloja voidaan käyttää uinnissa ja sukeltamisessa jopa 50 metrin syvyyteen saakka. Mukana on myös GPS:ään ja Glonassiin perustuva paikannus.

Valmistajan mukaan Amazfit GTR 2e- ja Amazfit GTS 2e mini -kellojen tehokkaasta akusta riittää virtaa täydellä latauksella jopa kolmen viikon yhtäjaksoiseen käyttöön. Amazfit GTR 2e -kellossa virtaa riittää peräti 45 päivän käyttöön. Kellojen painot sijoittuvat 20 ja 32 gramman välimaaston.

Amazfit GTS 2e-, Amazfit GTR 2e- ja Amazfit GTS 2 mini -älykellot tulevat lehdistötiedotteen mukaan saataville 129,90, 129,90 ja 89,90 euron kuluttajahinnoin lähitulevaisuudessa.