UUSIMMAT

Android Nougat -päivityksen beetaversio julki OnePlus 3:lle

01.12.2016 15:15 |

oneplus-3-plugged-1-011216

OnePlus julkaisi lupaustensa mukaisesti OnePlus 3 -puhelimen Android Nougat beetapäivityksen aivan marraskuun loppuhetkillä.

OnePlus ilmoitti keskustelufoorumillaan eilen illalla julkaisseensa Android 7.0 Nougat -päivityksen beetaversion OnePlus 3 -puhelimelleen. Päivityspaketin koko on 1,31 gigatavua, ja sen voi ladata zip-tiedostona yrityksen sivuilta. Päivitys on nimetty Oxygen OS Open Beta 8:ksi.

Päivityspaketin lataamisen jälkeen tiedosto sijoitetaan puhelimen tallennustilan juureen, jonka jälkeen päivitys käynnistetään puhelimen asetusvalikon ”järjestelmäpäivitys”-alavalikosta ”paikallinen päivitys” -kohdasta.

Android Nougat’n vakiouudistusten – kuten uuden ilmoitusvalikon, asetusvalikon ja jaetun näkymän tilan – ohella OnePlussan versio sisältää tilapalkin kuvakkeiden asetukset, pikakäynnistyksen kolmansien osapuolien sovelluksille sekä laajemman Shelf-näkymän kustomoinnin.

Yritys myös muistuttaa, että kyseessä on edelleen beetavaiheessa oleva ohjelmisto, joka ei ole yhtä vakaa kuin yrityksen viralliset OTA-päivitykset. Oxygen OS Open Beta 8:sta löytyy siis vielä bugeja ja puutteita, joista osa on jo tiedossa.