UUSIMMAT

Android Oreo -päivitykset aloitettu Galaxy S8 ja S8+ -malleille – Ei sisällä nopeita päivityksiä mahdollistavaa Project Trebleä

09.02.2018 20:17 | Muropaketin toimitus

Vähän aikaa sitten betavaiheesta poistuneideiden Android Oreo -päivitysten jakelu Samsungin Galaxy S8 ja S8+ -lippulaivoilla on virallisesti aloitettu.

Päivityksiä on ensimmäisenä alkanut ilmaantumaan muun muassa Saksassa, ja Eurooppa näyttää muutoinkin saavan päivityksen ensimmäisenä. Päivityspaketti ei valitettavasti sisällä Googlen Android Oreon mukana julkaisemaa Project Treble -ominaisuutta, joka mahdollistaisi nopeat käyttöjärjestelmäpäivitykset, kertoo AndroidCentral. Myöskään OnePlus ei tukenut päivittämissään puhelimissa Project Trebleä.

Viime keväänä esitellyn Project Treblen tarkoituksena on eristää tietty osa käyttöjärjestelmää helpommin päivitettäväksi, jotta puhelinvalmistajien ei aina tarvitse sovittaa uutta Androidin versiota oman käyttöliittymänsä kanssa. Käytännössä Project Treblen toimintaa ei olla vielä nähty. Uusien Android Oreon kanssa ilmestyvien puhelimien on kuitenkin määrä tukea sovellusta.

Muropaketin uusimmat