Androidista löytyi vakava bugi, Spotify-käyttäjiä kiusannut rajoitus poistettiin, HP, Valve ja Microsoft esittelivät uudet virtuaalilasit– ja viikon 22/2020 muut tärkeimmät tekniikkauutiset

31.05.2020 18:07 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla on tapahtunut muun muassa seuraavaa:

Androidista löytyi uusi bugi – sallii haittaohjelman varastaa käyttäjän dataa

Tietoturvatutkijat löysivät uuden ja merkittävän haavoittuvuuden, joka koskee melkein kaikkia Android-käyttöjärjestelmäversioita.

Käyttäjille päänvaivaa aiheuttanut rajoitus poistuu viimein Spotifysta

Spotify-palvelun tehokäyttäjiä on jo pitkään kiusannut rajoitus, jonka myötä omaan kirjastoon on voinut tallentaa vain korkeintaan 10 000 musiikkikappaletta. Nyt rajoitus on viimein poistumassa.

HP, Valve ja Microsoft esittelivät uudet VR-lasit

HP, Microsoft ja Valve ovat julkistaneet uudet Reverb G2 -virtuaalilasit. Valmistajien mukaan laite sopii pelaajille, suunnittelijoille, yhteistyövälineeksi yrityksille ja koulutus- ja opetuskäyttöön.

Uusi päivitys poisti sittenkin vaatteidenkin läpi näkevän suodattimen OnePlus 8 Pro -puhelimesta

OnePlus 8 Pro -puhelimen värisuodatuskameran avulla saattoi nähdä esimerkiksi tiettyjen laitteiden kuorien tai vaatteiden lävitse. Tämä on nopeasti jäämässä historiaan.

Testi: Kingston HyperX Fury RGB DDR4 3600 MHz -muistikitti – Vauhtia ja hillittyjä valoja

RGB-valaistuksella saa myös muisteista näyttävämmät. Ulkoasuun panostuksen ei tarvitse olla poissa suorituskyvystä, kuten Muropaketin testiin otettu Kingston HyperX Fury RGB DDR4 -muistikitti tekee hyvin selväksi.

Linus Torvalds vaihtoi Intelin AMD:hen – ”kolme kertaa nopeampi”

Linux-käyttöjärjestelmän luojana tunnettu Linus Torvalds on vaihtanut henkilökohtaisen tietokoneensa Intel-suorittimella hyrräävästä järjestelmästä AMD-pohjaiseen tietokoneeseen.

Muropaketin uusimmat