AOC julkaisi uuden kannettavan 15,6-tuumaisen I1601P-näytön – hyödyntää monipuolisesti USB-liitäntää

09.07.2021 12:45 | Muropaketin toimitus

AOC laajentaa erityisesti liikkuvaan käyttöön suunnattujen kannettavien näyttöjen valikoimaansa uudella I1601P-mallilla.

15,6-tuumainen I1601P-näyttö on käytännössä samankokoinen kuin useimpien kannettavien tietokoneiden näytöt, ja sen IPS-paneelissa käytetään Full HD -tarkkuutta. Näytön katselukulmat ovan laajat (170°), ja näyttö voidaan liittää tietokoneeseen sekä USB-A- että USB-C-liitännällä.

Näytön virkistystaajuus on 60 hertsiä ja vasteaika viisi millisekuntia (GtG). Enimmäiskirkkaus on 220 nitiä, mutta häikäisemätön pinnoite mahdollistavat käyttämisen useimmissa erilaisissa valaistuksissa. LowBlue-tila suojaa silmiä mahdollisesti haitallisilta sinisen valon aallonpituuksilta.

USB-C-liitäntä on jo yleinen uusimmissa kannettavissa, mutta vanhemmissa kannettavissa tietokoneissa tai muissa laitteissa ei sellaista välttämättä ole. DisplayLink-tekniikalla AOC:n uutta näyttöä voi käyttää myös tavallisella USB-A-liitännällä. DisplayLink-ohjaimet ovat tarjolla eri käyttöjärjestelmille, mukaan lukien Windows, macOS, Android, ChromeOS ja Ubuntu. I1601P:tä voidaan käyttää sekä vaaka- ja pystyasennossa.

Näytössä on alumiinitausta ja ohuet mustat kehykset. Mukana toimitettava SmartCase-suojakotelo suojaa näyttöä, ja sitä voi käyttää myös kokoontaitettavana jalustana. Näyttö painaa 800 grammaa.

Kannettava AOC I1601P -näyttö on saatavilla elokuussa 219 euron suositushintaan.