UUSIMMAT

Apple lähetti kutsut 9. maaliskuuta järjestettävään julkaisutilaisuuteen

28.02.2015 00:42 | Juha Kokkonen | 3

Apple invite

Applen raportoidaan lähettäneen kutsut maaliskuun 9. päivä järjestettävään lehdistötilaisuuteen, jossa hyvin todennäköisesti lanseerataan ainakin syksyllä ensiesitelty Apple Watch -älykello. Kutsu ei suoranaisesti kerro mitä tilaisuus koskee, mutta on lähes varmaa, että ”estradille astelee” viimeisimpien huhujen mukaan huhtikuussa myyntiin tuleva Watch.

Apple esitteli Watchin pintapuolisesti jo viime syyskuussa, mutta tuolloin ilmaan jäi vielä useita kysymyksiä laitteen ominaisuuksista ja toiminnasta. Sinivihreän omenalogolla varustetun kuvan ohella kutsu oli varustettu ”spring forward” -tekstillä. Tilaisuudessa saatetaan nähdä Watchin ohella myös muita Applen uutuustuotteita.

Engadget, Apple schedules March 9th event ahead of Watch launch

Keskustelu

Yksityiskohtia akusta ja muusta jäi varmaan ilmaan, mutta kannattaako niiden takia oikeasti järjestää tuollainen tilaisuus? Esittelyssähän tuli jo ulkoasu ja käyttöliittymä käytyä läpi.
Minusta tuntuu, että luvassa on pääasiassa jotain muuta.

Varmaan uutta iPadia, ehkä myös uusi Macbook Air? Luulisi että kellonkin suhteen olisivat varanneet jotain ylläriä.

Macbook Airiinhan on huhuttu jonkinlaista päivitystä, tuollahan sen voisi samalla julkaista. Itsessään se ei kyllä taitaisi olla julkistustilaisuuden arvoinen uutuus.

Mitenkähän se isompi iPad? En muista nähneeni aiheesta ihan viimeaikoina juoruja, mutta sillä olisi jo jotain uutuusarvoa.

Muropaketin uusimmat