UUSIMMAT

Applen kaikki kolme tulevaa iPhone-mallia kuvavuodossa, yhdessä tuplakamera ja Smart Connector

26.07.2016 18:11 | Petrus Laine

Applen uudet iPhonet

Applen tulevista iPhoneista on tullut jälleen uusi kuvavuoto. Oli tulevien iPhone-mallien nimi sitten iPhone 7 tai iPhone 6SE, varmistaa kuvavuoto, että iPhone-mallisto laajenee kolmannella mallilla, tai neljännellä jos pieni iPhone SE -lasketaan mukaan. Vuodosta uutisoi muun muassa GSMArena.

Yhdessä vuodetuista kuvista on rinnakkain kolme mallia, joista yksi on selvästi kahta muuta pienempi. Pienin puhelimista lienee nimeltään pelkkä iPhone 6SE/7. Kaksi isointa puhelinta eroaa takapuolen osalta kameroillaan. Toisessa puhelimista on perinteinen kamera, toisessa tuplakamera. Yhdellä kameralla varustettu lienee Plus-malli, ja tuplakameralla varustettu saanee todennäköisesti huhuissa jo pitkään liikkuneen Pro-lisänimen. Kuvissa näkyy myös selvästi, kuinka tuplakameramallin takakuori on varustettu Applen iPad Prosta tutulla Smart Connectorilla.

Apple iPhone

Mukana on myös yksi kuva puhelimen alalaidasta, josta puuttuu aiempien vuotojen tavoin kuulokeliitäntä. Puuttuvat kolme pistettä takakuoren alareunasta varmistavat, että kyseessä on yhdellä takakameralla varustettu malli. Aika näyttää, päteekö liittimen uupuminen myös tuplakameramalliin.

Muropaketin uusimmat