UUSIMMAT

Applen kohutut AirPods-kuulokkeet myöhästyivät – myyntiin vasta ensi vuonna?

03.11.2016 09:37 | Muropaketin toimitus | 7

apple-airdpods-001-07092016

Apple esitteli langattomat AirPods-kuulokkeet yhdessä iPhone 7 -puhelinten kanssa. Myyntiin kuulokkeita ei kuitenkaan saatu heti, eikä alkuperäinen aikataulu tuoda ne markkinoille lokakuun loppuun mennessä pitänyt sekään.

MacRumors kertoo alun perin Kiinasta lähtöisin olevista huhuista, joiden mukaan AirPods-kuulokkeet saapuisivat markkinoille vasta tammikuussa 2017. Huhut saivat alkunsa analyytikoilta, joiden mukaan AirPods-kuulokkeiden kokoajiksi epäillyn Inventecin myynnit tulisivat kokemaan merkittävää nousua tammikuussa.

Huhuja tai edes Inventecin osallisuutta AirPods-kuulokkeisiin on toistaiseksi mahdotonta varmistaa. Asia saa lisävaloa kuitenkin lähiviikkoina, vaikka Apple aiheesta vaikenisikin, sillä vuosi lähenee loppuaan hyvää kyytiä..

Keskustelu

Vastoin yleistä luuloa nämähän upotetaan korvaan tuo varsiosa edellä. Pitkä varsi takaa, että napit pysyvät lenkkeillessäkin korvissa.

Hukkuvat niin helposti, että Apple hukkasi ne sinun puolesta.

mrkukov

Hukkuvat niin helposti, että Apple hukkasi ne sinun puolesta.

Juuri ajattelin että niitä on hukattu niin paljon jo valmistusvaiheessa ettei saatu markkinoille varastoa : D

Kaikkein vimeisimmät tiedot on että näissä käytetään Samsungin akkuja ja ne tulee myyntiin uutenavuotena, ihan varmuuden vuoksi.

Olenko ainoa jonka mielestä näyttävät epämiellyttäviltä? Tulee jo ennakkofiilis et alkaa korviin sattumaan 10 minuutin käytön jälkeen.

Eipä nuo nyt sen kummallisemmalta näytä kuin muutkaan kuulokkeet eli veikkaan, että mukavuus on ihan normaalia tasoa. Itsellä ei tosin pysy edes langalliset korvassa kunnolla niin tuo kun tipahtaa niin se tippuu taatusti viemärinkannesta alas.

Muropaketin uusimmat