Uusimmat

Applen Watch-älykellon sekä uusien iPhone-mallien myynti alkoi tänään Suomessa

09.10.2015 16:49 Juha Kokkonen

Apple Watch

Apple on aloittanut tänään sekä Watch-älykellon että uusien iPhone 6s -älypuhelimien myynnin Suomessa. Etenkin Watchia on saatu odottaa todella pitkään, sillä suurimmilla markkina-alueilla se tuli myyntiin jo keväällä. iPhone 6s -puhelimet esiteltiin tasan kuukausi sitten ja tärkeimmillä markkina-alueilla ne saapuivat kauppoihin viikko sitten.

Suomessa Apple Watchin suositushinnat lähtevät alumiinikuorisen ja muovihihnaisen Sport-version 429 eurosta ja päättyvät teräskuorisen sekä -hihnaisen mustan version 1279 euroon. Lisäksi erillistilauksesta on saatavissa kultaisiin kuoriin rakennettuja Edition-malleja, joiden hinta liikkuu 11300 – 18500 euron haarukassa. Applen omassa verkkokaupassa lähes kaikkia kellomalleja on hyvin saatavilla. Suomalaisilla jälleenmyyjillä saatavuus sen sijaan näyttäisi vaihtelevan malleittain ja myymälöittäin melko paljon. Apple Watch on saatavilla lukuisina eri väri- ja hihnavaihtoehtoina sekä kahdessa eri koossa (38 ja 42 mm). TaskuMuron ensituntumat Apple Watchista voit lukea täältä. Apple Watch pyritään testaamaan TaskuMurossa syksyn aikana.

iPhone 6s

Uuden iPhone 6s -mallin hinnat alkavat 16 Gt:n mallin 759 eurosta ja päätyy 128 Gt:n mallin 979 euroon. iPhone 6s Plussan vastaava hintahaarukka on puolestaan 869 – 1089 euroa. Värivaihtoehtoina ovat hopea, kulta, tähtiharmaa sekä uutena sävynä ruusukulta. Laitteen saatavuus Applen verkkokaupassa näyttäisi tällä hetkellä vaihtelevan mallikohtaisesti. 16 Gt mallien saatavuus näyttäisi olevan varsin hyvä, mutta suuremmalla tallennustilalla ja etenkin Plus-mallin tapauksessa toimitusaika venyy tällä hetkellä 3-4 viikkoon. Myös suurimmilla suomalaisilla jälleenmyyjillä näyttäisi olevan hyllyssä vaihtelevasti lähinnä 16 Gt malleja. TaskuMuro saa iPhone 6s:n ja 6s Plussan testikappaleet käsiinsä ensi viikolla ja testiartikkelia voi odottaa lokakuun lopulla.

Apple Watch -tuotesivu

Apple iPhone 6s -tuotesivu

Muropaketin uusimmat