Uusimmat

Bloomberg: Apple työstää kahta suurinäyttöistä iPhone-mallia

11.11.2013 09:26 Juha Kokkonen

Isommat iPhonet

Applen on jo pidempään odotettu julkaisevan nykyistä suuremmalla näytöllä varustettuja iPhone-malleja, mutta ainakin toistaiseksi yritys on pysytellyt nykymittapuulla kompaktissa neljän tuuman kokoluokassa. Bloomberg-uutissivuston saamien tuoreiden tietojen mukaan Apple kehittää parhaillaan kahta suurella näytöllä varustettua iPhone-mallia, joiden julkaisun on suunniteltu tapahtuvan ensi vuoden jälkimmäisellä puoliskolla.

Puhelimien kerrotaan käyttävän 4,7- ja 5,5-tuumaisia näyttöjä, joita suojaava lasi kaareutuu reunoilla alaspäin. Lisäksi Applen kerrotaan kehittävän kosketussensoreita, jotka tunnistavat eri painallusvoimakkuuksia. Kosketustekniikan kehitystyö on kuitenkin vielä kesken ja on epätodennäköistä, että se ehtisi vielä seuraavaan iPhone-julkaisuun. Uudet suurikokoisemmat ”phablet”-mallit saattaisivat tuoda piristystä Applen myyntilukuihin, sillä nykyisellään yrityksen kasvutahti on hidastumaan päin.

Vaikka Bloombergiä voi pitää luotettavana lähteenä, kannattaa näin aikaisin vuotanut huhu ottaa pienellä varauksella. Kerro kommenteissa oletko itse kaivannut Applen mallistoon suurempinäyttöisiä puhelimia?

Bloomberg, Apple Said Developing Curved IPhone Screens, New Sensors

Muropaketin uusimmat