Bosen QuietComfort Earbuds -nappikuulokkeet saivat päivityksen myötä uusia ominaisuuksia

24.09.2021 12:49 | Muropaketin toimitus

Bose QuietComfort Earbudsit ovat saaneet uuden 2.0.7-järjestelmäpäivityksen, joka tuo mukanaan uusia ominaisuuksia. 

QuietComfort Earbudsit saivat päivityksen ohessa tuen Bose ActiveSense -teknologialle, joka antaa ympäristön äänien läpäistä kuulokkeet ja vaimentaa ympäristön äänet ainoastaan silloin, kun ympäristössä on kovaa melua. Vaimennus kestää vain niin kauan kuin kova melu jatkuu. Lisäksi vastamelun tasot voi jatkossa liittää eri ääniprofiileihin, jolloin esimerkiksi kävelylenkeille tai bussimatkoille voi asettaa valmiiksi sopivan vastamelutoiminnon tason.

Päivitys tuo kuulokkeisiin tuen myös Spotify Tapille, mikä mahdollistaa Spotify-käyttäjälle pääsyn viimeksi kuunneltuihin kappaleisiin ja henkilökohtaisiin soittolistoihin vasenta kuuloketta napauttamalla.

Kuulokkeiden yhdistäminen äänilähteeseen on jatkossa helpompaa. Kuulokkeet muistavat nyt seitsemän viimeisintä yhteyttä ja yhteys vaihtuu saumattomasti yhdeltä laitteelta toiselle ilman, että yhteyden katkaisee ensin manuaalisesti toisesta laitteesta.

Bose toi samalla kuulokkeet myyntiin uusissa värivaihtoehdoissa, jotka ovat Sandstone (hiekanharmaa) ja Stone Blue (harmaansininen). Kuulokkeet maksavat 289,95 euroa.

LUE MYÖS: Testi | Langattomat Bose QuietComfort Earbuds -kuulokkeet – Mahtava ääni ja erinomainen aktiivinen vastamelutoiminto