Uusimmat

Casiolta Pro Trek Smart WSD-F20 -älykello

28.04.2017 09:20 Muropaketin toimitus

Casio julkaisi uuden, luonnossa liikkuville ihmisille suunnatun Pro Trek Smart WSD-F20 -älykellon, raportoi Android Authority. WSD-F20 on aiemman WSD-F10-mallin seuraaja. Uuden mallin tärkein uudistus on älykellon sisään rakennettu, vain vähän akkuvirtaa käyttävä GPS-sensori.

Alhaisen virrankulutuksensa ansiosta GPS on tarkoitettu työkaluksi eränkävijöille, jotka viettävät paljon aikaa luonnossa. GPS:n lisäksi WSD-F20 tarjoaa käyttäjälleen ilman nettiyhteyttä toimivat maastokartat.

Uudessa Pro Trek Smart -älykellossa on 1,32 tuuman kosketusnäyttö sekä 512 megatavua RAM-muistia. Tallennustilaa laitteessa on neljä gigatavua ja älykello käyttää Android Wear 2.0 -käyttöjärjestelmää. Uuden mallin käytettävyyteen ulkoilussa on panostettu, sillä laite noudattaa MIL-STD-810G-standardia, eli se on vesitiivis 50 metrin syvyyteen asti. Laitteen akun luvataan kestävän valmiustilassa jopa kaksi päivää, mutta navigointia akku kestää vain noin kuusi tuntia.

WSD-F20 on saatavilla mustana sekä oranssina. Laitteen hinnaksi Isossa Britanniassa on ilmoitettu 450 puntaa eli noin 530 euroa, mutta älykellon saatavuudesta Suomessa ei ole vielä tarkempaa tietoa.