Uusimmat

Casiolta rajoitettu erä Pro Trek -älykelloja

26.03.2017 14:54 Muropaketin toimitus

Casio on todellinen älykellojen pioneeri. Japanilaisyrityksen primitiiviset älykellot olivat jokaisen teknologiasta innostuneen pikkupojan haave jo 80-luvulla. Minikokoisella näppäimistöllä talteen näpyteltyjen tietojen lisäksi tietyillä malleilla pystyi esimerkiksi kauko-ohjaamaan televisiota tai videonauhuria. Wareable.com kertoo Casion nyt julkistaneen uuden version Pro Trek -älykellostaan. Uutta Pro Trek WSD-F20S kelloa valmistetaan vain 500 kappaletta. Jokainen kello toimitetaan erikoislaatuisessa, kolmionmallisella kannella varustetussa laatikossa.

Nimensä mukaisesti kello perustuu vahvasti Casio Pro Trek WSD-F20 -malliin. Molemmissa on käytössä sama 1,32-tuumainen, 320 x 300 pikselin näyttö, joka muuttuu mustavalkoiseksi kun akku on vähissä. Sisäänrakennettuna on kummassakin myös vähävirtainen GPS-piiri liikuntaharrastuksia varten. Suurimpana erona emomalliin S-versiossa on tyylikkyyttä ja kestävyyttä mukanaan tuovat safiirilasi ja ionipommitustekniikalla luotu sinimusta väritys tietyissä osissa. Alkuperäinen Pro Trek -malli puolestaan oli väritykseltään kirkkaan oranssi. Myös rannekkeen ulkonäköä on muutettu.

Käyttöjärjestelmänä on heti laitteen myyntiin tullessa Android Wear 2.0. Casiolla on myös lukuisia omia kellon kanssa toimivia sovelluksia. Kellon hintatietoja ei vielä julkistettu, mutta sitä on luvattu esillä käynnissä olevassa, kellomaailman jättimäisessä Baselworld 2017 -tapahtumassa.

Muropaketin uusimmat