Clubhousen Android-versiota joudutaan odottamaan vielä kuukausien ajan

24.03.2021 19:31 | Muropaketin toimitus

Clubhouse on yksi tämän hetken nopeiten kasvavista sosiaalisen median sovelluksista. Toistaiseksi se on kuitenkin saatavilla ainoastaan iOS-laitteille, eikä Android-versiota kannata odottaa ilmestyväksi vielä aivan lähitulevaisuudessa.

Kuten kerroimme aiemmin, on Clubhouse sosiaalisen median palvelu, jossa voi valita mielenkiintoisia aiheita. Tämän jälkeen sovellus ehdottaa käyttäjällä huoneita, joissa voi keskustella kyseisistä aiheista muiden ihmisten kanssa. Clubhousen mielenkiintoisena erityispiirteenä on kirjoittamisen sijaan puhuminen.

Clubhousen perustaja Paul Davisonin mukaan Android-sovelluksen kehitys on vielä kesken ja se saattaa kestää muutaman ainakin pari kuukautta. Sovellus ilmestyy todennäköisesti vuoden toisella tai kolmannella neljänneksellä. Tällä hetkellä Play Storesta löytyy lukuisia huijaussovelluksia, jotka ratsastavat Clubhousen maineella, ja pahimmillaan sisältävät haittaohjelmia. Aiheesta kertoi TechCrunch.

Clubhousen Android-version kypsyessä muun muassa Facebook ja Twitter ovat innostuneet kopioimaan saman idean omiin sosiaalisen median sovelluksiinsa. Esimerkiksi Facebookin Live Audio -ominaisuus on pitkälti kopio Clubhousesta.