Uusimmat

CMF Watch Pro 2 -kello ja Buds Pro 2 -kuulokkeet esiteltiin virallisesti

Kuva: © CMF

08.07.2024 17:38 Muropaketin toimitus

Nothingin alabrändi CMF on julkistanut Watch Pro 2- ja Buds Pro 2 -laitteet virallisesti.

CMF:n Watch Pro 2 on 1,32-tuumaisella AMOLED-näytöllä varustettu älykello. Näytön tarkkuus on 466 x 466 pikseliä ja mukana on yli sata erilaista kellonäyttöä. Kelloon voi vaihtaa joku kaartuvat tai tasaiset näytön reunat, ja käyttäjä voi valita myös mieleisensä 22 millimetrin rannekkeen.

Alumiinirunkoinen Watch Pro 2 tarjoaa tavanomaiset terveystoiminnot, kuten syke- ja unimittauksen, sekä yli 120 erilaista urheilutilaa. Kelloon on integroitu GPS ja tulokset voi ladata esimerkiksi Stravaan. 305 milliampeeritunnin akun luvataan kestävän noin 11 päivää käyttöä ja kello on IP68-suojattu. Oranssina, sinisenä, harmaana ja mustana saatavilla olevan kellon hinta on 69 euroa.

CMF Buds Pro 2 -kuulokkeista löytyvät 11 millimetrin kaitinelementit ja kuuden millimetrin planaarielementit. Ne tukevat LDAC-koodekkia ja aktiivista vastamelutoimintoa. Kuulokkeiden latauskotelossa on rulla, jonka avulla voi säätää äänenvoimakkuutta, hyväksyä ja hylätä puheluita sekä ohjata vastamelutoimintoa.

Vastamelutoiminnon ja latauskotelon kanssa CMF Buds Pro 2:t tarjoavat yhteensä 41 tunnin akkukeston. Hintaa kuulokkeilla on 59 euroa.