UUSIMMAT

Digital Wellbeing -sovellus on nyt saatavilla Android 9.0 -käyttöjärjestelmäversioon päivitetyille Android One -puhelimille

19.10.2018 16:48 | Muropaketin toimitus

Viimeisimmän käyttöjärjestelmäversion myötä esitellyn, käyttäjänsä parempaan vointiin tähtäävän Digital Wellbeing -sovelluksen käyttö vaatii toistaiseksi myös beta-testaukseen liittymisen.

Digital Wellbeing -sovelluksen tarkoituksena on parantaa käyttäjänsä hyvinvointia. Yksi olennaisimmista toiminnoista sovelluksessa on puhelimen käyttöajan seuranta. Tietoa on tarjolla siitä mitä sovelluksia on käyttänyt eniten, kuinka paljon on saanut ilmoituksia päivän aikana ja kuinka usein on aktivoinut puhelimensa.

Sovellus voi lisäksi vinkata erilaisia käyttäjälle suotuisia asetuksia puhelimesta, ehdottaa ilmoitusten rajoittamista tai määrittää rajat tiettyjen sovellusten päivittäiselle käytölle. Sovelluksen Android One -tuesta uutisoi Androidauthority.

Sovellus oli aluksi saatavilla ainoastaan Googlen omille Pixel-puhelimille, mutta sovelluksen pitäisi löytyä nyt myös uusinta käyttöjärjestelmää käyttävän puhelimen Google Play -sovelluskaupasta.