Uusimmat

Digitimes: HTC saattaa leikata One M9:n komponenttitoimituksia jopa kolmanneksella

22.05.2015 09:22 Juha Kokkonen

One M9

Taiwanilainen Digitimes-uutissivusto raportoi teollisuuslähteisiinsä vedoten, että HTC saattaa leikata One M9 -huippumallinsa valmistukseen liittyviä komponenttitilauksia jopa 30 prosentilla. Nämä uutiset eivät tule suoranaisena yllätyksenä, sillä uutisoimme tämän kuun alussa HTC:n heikosta huhtikuun tuloksesta pitkälti juuri One M9:n heikosta myynnistä johtuen.

One M9:n myynnin kerrotaan olleen laimeaa johtuen sen lähes identtisestä muotoiusta edeltäjämalliin nähden sekä yllätyksettömistä rautatason ominaisuuksista kilpailijoihin nähden. HTC:n kerrotaan olevan tiukulla myös edullisemmissa hintaluokissa, kun kiinalaisvalmistajat Xiaomi, Huawei, Vivo, Oppo, Lenovo ja Coolpad rohmuavat sen markkinaosuuksia.

HTC on jo pyrkinyt paikkaamaan heikkoa tilannettaan high-end-markkinoilla julkaisemalla One M9+ -huippumallin, jota ei kuitenkaan ainakaan toistaiseksi ole saatavilla Aasian markkinoiden ulkopuolella. Taiwanilaisyrityksellä onkin nyt tiukat paikat, sillä sen osake painui tällä viikolla kymmenen vuoden ajanjakson pohjalukemiin.

Digitimes, HTC may reduce component orders for HTC One M9 by 30%, say sources

Muropaketin uusimmat