Uusimmat

DJI tuo myyntiin langattomasta Mic -mikrofonijärjestelmästään edullisemman yhden mikrofonin paketin

11.01.2023 20:15 Muropaketin toimitus

Langattomasta DJI Mic -mikrofonijärjestelmästä tulee myyntiin kevennetty versio, jonka todetaan sopivan kaikenlaisien sisällöntuottajien ja videokuvaajien käyttöön.

Aiemmasta DJI Mic -paketista on nyt julkaistu edullisempi yhden mikrofonin versio. Järjestelmän langaton tekniikka toimii esteettömässä ympäristössä jopa 250 metrin kantamalla. Se mahdollistaa käytön erilaisten kameroiden kanssa.

Langattomassa lähettimessä on monisuuntainen yhdysrakenteinen mikrofoni. Vain noin 30 gramman painoinen mikrofoni voidaan helposti ripustaa esimerkiksi vaatteisiin yhdysrakenteisella kiinnikkeellä tai mukana tulevilla kiinnitysmagneeteilla. Ulkotiloja varten pakettiin sisältyy mikrofonin tuulensuoja.

Kosketusnäytöllisessä vastaanottimessa on sovitinkenkä, jolla vastaanotin voidaan kiinnittää erilaisiin kameroihin sekä älypuhelimiin. Kosketusnäytöstä voi seurata mikrofonin äänentasoa ja akun varausta sekä määrittää tallennusasetuksia ja muita toimintoja. Lähettimessä käytetään 2,4 gigahertsin lähetystekniikkaa ja siinä on 14 tunnin edestä omaa tallennustilaa, joten ääni tallentuu, vaikka yhteys vastaanottimeen katkeaisi.

DJI Mic -järjestelmään sisältyy tarvittavat liittimet ja johdot sekä kätevä kantopussi, johon mahtuvat lähetin ja vastaanotin tarvikkeineen. Täydellä akulla vastaanottimesta riittää virtaa viiden tunnin käyttöön. Lähettimessä akunkesto on jopa viisi ja puoli tuntia. Molemmat voi ladata USB-C-latauskaapelilla.

DJI Mic yhdellä mikrofonilla ja suojapussilla tulee myyntiin 229 euron hinnalla. Aiemmin julkaistu DJI Mic kahdella mikrofonilla ja latauskotelolla on saatavana 339 euron hintaan.

Muropaketin uusimmat