Uusimmat

Dysonin kyberpunkia tihkuva vastamelukuulokkeiden ja ilmanpuhdistimen yhdistelmä saapuu myyntiin hurjalla hinnalla

10.12.2022 19:22 Muropaketin toimitus

Dyson Zone -nimellä kulkevat kuulokkeet suojelevat käyttäjää sekä melulta että ilmansaasteilta. Kuulokkeet saapuvat myyntiin hurjalla 950 dollarin hintalapulla.

Vastamelukuulokkeissa on kasvojen etupuolelle kaartuva maskiosa, joka tarjoaa kompaktissa paketissa Dysonin ilmanpuhdistusteknologiaa. Ilma vedetään sisään kuulokeosista ja puhalletaan käyttäjän kasvoille, jolloin käyttäjä pääsee nauttimaan puhtaasta ilmasta. Visiiri on myös tarvittaessa irroitettavissa.

Dysonin mukaan puhdistusteknologia puhdistaa 99 prosenttia hengitysilman pienhiukkasista ja se sopii siksi esimerkiksi huonosta ilmanlaadusta kärsivien suurkaupunkien asukkaille. Suodatin on vaihdettava kerran vuodessa. Dysonin mukaan laitetta ei kehitetty ainoastaan koronavirusepidemian takia, vaan sitä on suunniteltu jo vuosien ajan, eikä sillä luvata olevan suoraa suojaa virusta vastaan.

Dysonin kuulokkeet saapuvat myyntiin tammikuussa Kiinassa ja maaliskuussa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Hong Kongissa ja Singaporessa. Hintaa kuulokkeilla on peräti 950 dollaria