EcoFlow River 2 -latausasemista virtaa liikkuvaan elämään ja varalle

29.11.2022 10:45 Muropaketin toimitus

Sähkökatkojen uhka on omiaan luomaan kysyntää myös vaihtoehtoisille sähkönsaantiratkaisuille. Yksi vaihtoehto on kannettavat latausasemat, jota edustaa myös EcoFlow River 2 -mallisto. Siihen kuuluu kolme eri vaihtoehtoa, joita ovat River 2, River 2 Max ja River 2 Pro.

River 2 -latausasemat toimivat varavirtalähteinä sekä kodin sähkökatkoksissa että sähköntarjoajana matkatessa. Latausasema toimii tarvittaessa automaattisesti käynnistyvänä varavirtalähteenä sähkökatkosten varalla. Käynnistys tapahtuu nopeasti, alle 30 millisekunnissa. Pienimmällä mallilla on painoa vaivaiset 3,5 kilogrammaa, jonka ansiosta se on helppo ottaa mukaan.

EcoFlow River 2, River 2 Max ja River 2 Pro kykenevät tasaiseen virransyöttöön 300, 500 tai 800 watin jatkuvalla teholla. Latausasemalla voidaan siis tuottaa virtaa esimerkiksi reitittimille, televisioille, tietokoneille ja monille muille sähkölaitteille. Latausasemien 256, 512 tai 768 wattitunnin akkukapasiteetin ansiosta sähkölaitteet voivat toimia tuntikausia ilman verkkovirtaa. Pro-mallissa on peräti kymmenen eri liitäntää sähkölaitteille ja pienimmässä perusmallissakin näitä on viisi.

Laitteen akku latautuu verkkovirrasta jopa 80 prosentin varaukseen vain 48 minuutissa. Myös tehokkain Pro-malli latautuu täyteen vain 70 minuutissa. Vaihtoehtoisesti latausaseman voi ladata esimerkiksi EcoFlow’n kannettavilla aurinkopaneeleilla. LFP-akkutekniikka takaa toimivuuden jopa 3 000 latauskerraksi. Valmistaja tarjoaakin laitteille viiden vuoden takuun.

Edusjatan tiedotteen mukaan EcoFlow River 2, EcoFlow River 2 Max ja EcoFlow River 2 Pro tulevat myyntiin joulukuussa 299, 599 ja 799 euron kuluttajahintoihin.