Edullinen DJI Mini SE -pikkukopteri tuli myyntiin – Kevyt ja pienikokoinen kuvauskopteri on myös helppokäyttöinen

16.02.2022 16:26 Muropaketin toimitus

Minimalistinen ja kevyt DJI Mini SE -kuvauskopteri maksaa maltilliset 309 euroa, mutta tarjoaa silti 2,7K-kuvaustarkkuuden ja mainion akkukeston.

Uusi DJI Mini SE painaa vain 242 grammaa. Se on tehty erityisesti helpoksi lennättää. Esimääritettyjen älykkäiden kuvausominaisuuksien ansiosta videoiden ja valokuvien kuvaaminen on tehty helpoksi, joten sillä kuvaaminen sujuu myös aloittelijalta. Myös ohjauspainikkeita ja -toimintoja on suoraviivaistettu ja helpotettu. Kopterin paikannustiedot huolehtivat siitä, ettei se lennä lentokieltoalueille. Korkeusrajoittimet ja automaattinen kotiinpaluutoiminto ovat myös helpottamassa lennättämistä. Jälkikäsittely sujuu älypuhelimen sovelluksella. Kuvamateriaalin voi halutessaan siirtää myös tietokoneelle jälkikäsiteltäväksi.

Kopterin videokameralla onnistuu 2.7K-täysteräväpiirtoisen videon tallentaminen ja 12 megapikselin valokuvien kuvaaminen. Varustukseen kuuluu kolmiakselinen gimbaali, joka ehkäisee tuulen ja kopterin oman liikkeen vaikutukset.

DJI Mini SE mahtuu kokoon taitettuna reppuun tai jopa isoon taskuun. Pienestä koostaan huolimatta lentoaikaa yhdellä akulla on peräti 30 minuuttia. Kopteri on myös lentokykyinen tuulisella säällä ja kestää jopa yli kymmenen metriä sekunnissa puhaltavat puhurit.

DJI Mini SE tulee myyntiin välittömästi 309 euron kuluttajahintaan. Kuvauskopterin mukana toimitetaan ohjain, kopterin ladattava akku, ylimääräiset roottorilavat ja kaikki muu lennättämiseen tarvittavat tarvikkeet. DJI Mini SE Fly More Combon kuluttajahinta on 409 euroa. Se sisältää kaikki peruspaketin varusteet sekä kaksi lisäakkua, niiden latausyksikön, kaksi roottorilapasettiä, kantolaukun ja USB-laturin. DJI Mini SE -kopteriin voi hankkia samat lisätarvikkeet kuin DJI Mini 2 -kopteriin.