Uusimmat

Eilen jakeluun laskettu Oxygen OS 3.2.0 -päivitys korjaa OnePlus 3:n kritisoituja ongelmia

05.07.2016 12:33 Juha Kokkonen

oneplus3-oxygenos320-050716

OnePlus ilmoitti eilen foorumillaan aloittaneensa Oxygen OS 3.2.0 -päivityksen jakelun OnePlus 3 -puhelimelle. Päivitys lasketaan liikkelle portaittain ja sen pitäisi olla saatavilla kaikkiin puhelimiin 48 tunnin kuluessa. Kyseessä on sama päivitys joka jaeltiin lehdistön testikappaleisiin juhannuksen korvilla 3.1.4-versionumerolla. Päivityksen luvataan tuovan korjaukset kritiikkiä saaneisiin näytön värintoistoon sekä aggressiiviseen muistinhallintaan.

Noin 400 megatavun kokoinen päivitys tuo lisäksi mukanaan parannuksia GPS-suorituskykyyn, parannusta äänentoiston laatuun, päivitetyt kustomoidut kuvakepaketit, korjauksia ilmoitusten ongelmiin, paremman kameran kuvanlaadun, korjauksia gallerian ongelmiin, bugikorjauksia kello- ja musiikkisovelluksiin sekä Googlen viimeisimmät tietoturvapäivitykset.

PÄIVITYS 6.7.2016 klo 9:55: OnePlus on ilmoittanut pysäyttäneensä päivityksen jakelun toistaiseksi. Syynä tähän on ilmoitukset ongelmista päivityksen asentamisessa. Yritys kertoo tutkivansa asiaa ja jatkavansa päivityksiä niin pian kuin mahdollista.