UUSIMMAT

Ensimmäinen kuvavuoto Huawein tulevasta Nexus-puhelimesta

24.08.2015 15:42 | Juha Kokkonen | 7

Huawei Nexus

Nettiin on vuotanut ensimmäiset valokuvat laitteesta, joka on hyvin todennäköisesti Huawein valmistama seuraavan sukupolven Nexus-puhelin. Google Plus -palveluun Tiesen Fu -nimellä julkaistuissa kuvissa puhelin esiintyy sekä etu- että takapuolelta. Lisäksi yhdessä kuvassa puhelin on varustettu mustalla suojakuorella.

Kuvissa näkyvä hopeanvärinen puhelin vaikuttaisi alumiinikuoriselta ja sen takakuoresta löytyy sekä Nexus- että Huawei-logot. Etukuori on lähes täysin lasin peitossa ja sen ylä- sekä alaosasta löytyy kapeat palkit, jotka ovat todennäköisesti stereokaiuttimet. Takakuoren yläosaan on muotoiltu musta palkki, jossa sijaitsee kamera, LED-salama sekä ilmeisesti laser-tarkennuksen sensori. Kuvasta tulkittuna puhelin saattaa olla hieman paksumpi yläpäästään. Keskellä takakuoren yläpuoliskoa sijaitsee puolestaan pyöreä sormenjälkitunnistin.

Sekä Huawein että LG:n huhutaan olevan tulevien Nexus-puhelimen valmistajia. Huawein puhelin on huhutusta kaksikosta suurikokoisempi ja varustettu 5,7-tuumaisella näytöllä. Lisäksi laitteesta huhutaan löytyvän Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri sekä 3500 mAh akku. Laitteen ulkomitoiksi kerrotaan 159,4 x 78,3 x 6,6-8,5 mm. Lisäksi molemmista uusista Nexus-malleista kerrotaan löytyvän stereo-etukaiuttimet, sormenjälkitunnistin takakuoresta sekä USB Type-C-liitäntä.

Google Plus, Tiesen Fu, Huawei Nexus

Keskustelu

Normaalisti en valita puhelimien ulkonäöstä, mutta nämä uudet nexukset vaikuttavat kyllä todella rumilta. :D

Fatsodonkey

Normaalisti en valita puhelimien ulkonäöstä, mutta nämä uudet nexukset vaikuttavat kyllä todella rumilta. :D

Kyllä tämä mielestäni paremmalta näyttää kuin LG:n finnikameralla varustettu versio. Sääli kuitenkin ettei kumpikaan ole samalla linjalla alkuperäisen nexus 5:n kanssa, joka oli mielestäni tyylikkäin puhelin aikoihin.

Miksi nuita kamera möykkyjä pitää laittaa puhelimiin? Uusiin lumioihinkin on tulossa takamöykyt, joita ei minusta tarvita. Kyllä sitä paksumpaakin puhelinta voi mukana kuljettaa ja täyttää tilan sitten vaikka akulla.

Vierailija

Ihmettelen ihan samaa! Kai massat sitten haluavat niitä ohuita puhelimia? Tunnen eräänkin ihmisen, joka valitsi puhelimen sen perusteella, että minkä värisenä sen saa. Se oli siis ainoa valintaperuste hinnan ohella. Väri oli pinkki ja ikää +25v.

Monet ostavat autonkin lähinnä ulkonäön ja hinnan perusteella, ja itse asiassa pinkki puhelin kuulostaa aika herkulliselta ja olen yli 25v. Ohuen puhelimen merkittävin etu lienee se että suurinäyttöinenkin luuri mahtuu paremmin taskuun, mutta olen samaa mieltä että paksumpia vaihtoehtoja suuremmilla akuilla tulisi olla nykyistä enemmän. Itselleni akkukesto ei ole muodostunut ongelmaksi koska pystyn lataamaan puhelimeni lähes päivittäin, mutta ymmärrän että on paljon käyttäjiä jotka tarvitsisivat suurempia akkuja. Irrotettavan takakuoren ja vaihdettavan akun kanssa luulisi olevan helppo myydä asiakkaalle paksumpi vaihtoehto suuremmalla akulla, mutta valmistajia ei taida kiinnostaa…

Tosin tässä Huaweissa vaikuttaisi olevan itse asiassa aika hyvän kokoinen akku.

Onhan tuo vähän hassun näköinen takaa, mutta ei ole ongelma jos puhelimen saa mustana. :)

Muropaketin uusimmat