UUSIMMAT

Ensimmäiset huhut HTC One M9:n ominaisuuksista liikkeellä

01.12.2014 14:02 | Juha Kokkonen | 4

One M9

Vuosi alkaa olla edennyt siihen vaiheeseen, että ensimäiset ensi vuoden älypuhelinhuippumalleihin liittyvät huhut alkavat kierrellä netissä. Sony Xperia Z4:n ja Galaxy S6:n osalta huhumylly on jo lähtenyt liikkeelle ja nyt on vuorossa taiwanilaisen HTC:n One M9:ään liittyvät ensimmäiset huhut.

Kiinasta kantautuvien huhujen perusteella HTC:n uusi lippulaivamalli tullaan julkaisemaan ensivuoden ensimmäisellä neljänneksellä One M9 -nimellä. Laitteesta kerrotaan löytyvän Snapdragon 805 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia, 64 tai 128 gigatavua tallennustilaa, 5,5-tuumainen QHD-näyttö, 16 megapikselin kamera optisella kuvanvakaimella, 3500 mAh akku sekä Bosen stereokaiuttimet.

Ominaisuuksiin kannattaa toistaiseksi suhtautua varauksella, sillä esimerkiksi järjestelmäpiirin suhteen olisi hieman yllättävää, jos HTC ei päätyisi käyttämään uudempaa 64-bittistä Snapdragon 810 -piiriä. Myöskään kiinalaissivuston uutisen yhteydessä julkaistun kuvan todenperäisyydestä ei ole mitään tietoa.

MyDrivers.com (käännös)

Keskustelu

Hankintalistalle menee jos kamera pitää edes paikkaansa. M7 nyt käytössä ja M8 ei kameran suhteen juuri parannusta tuonut.

M8:n kamera on heikko ja tämän pieni näyttö ärsyttää hieman. 5,5-tuumainen näyttö olisi tervetullut. :)

Jos kamera on hyvä ja snapdragon 810 tulee niin näyttää kyl erittäin hyvältä korvaajalta gs4:lle. Tiedä sitten voiko puhelimen pilata htc:n softilla, vanilla android kun vissiin ois se kuumin juttu mutta nexus 6 ei vaan millään houkuta.

M7 nyt puolitoista vuotta käyttäneenä odotan innolla M9:iä tämän korvaajaksi… Kunhan ei tule noin suurta näyttöä… 5 tuumaa on aikalailla maksimi itselleni, 5,5 jo ihan liikaa (OPOa olen kokeillut ja ei hyvä…).

Muropaketin uusimmat