Uusimmat

Futuremark julkaisi PCMark for Androidin uudet testit: Work 2.0 ja Computer Vision

14.10.2016 14:32 Petrus Laine

PCMark for Android

3DMark- ja PCMark-testiohjelmistoistaan tuttu Futuremark on julkaissut merkittävän päivityksen PCMark for Android -testiohjelmalleen. Alun perin kotimainen Futuremark on nykyisin osa kansainvälistä UL-konsernia.

Futuremarkin uusi päivitys PCMark for Android -testiohjelmistoon tuo mukanaan täysin uusia testejä. Uutta on myös mahdollisuus vertailla tuloksia eri Android-käyttöjärjestelmän versioiden välillä.

Uusi Work 2.0 -testiosuus testaa puhelimen yleistä suorituskykyä esimerkiksi nettiselailussa, videonmuokkauksessa ja toimistohommissa, sekä mittaa akun kestoa. Work 2.0 -testisosuus on tarkoitettu korvaamaan vanha Work-testi, mutta testaajat voivat käyttää halutessaan vanhaa testiä Work 2.0:n rinnalla. Work- ja Work 2.0 -testien tulokset eivät ole vertailukelpoisia keskenään.

PCMark for Android Computer Vision

Toinen uusi testiosio on Computer Vision. Testi käyttää hyväkseen avointa TensorFlow-koneoppimiskirjastoa, erilaisten viivakoodien lukuun tarkoitettua ZXing-kirjastoa ja avointa Tesseract-kirjastoa, jolla tunnistetaan merkkejä kuvista. Voit tutustua Computer Vision -testiin ja sen ominaisuuksiin tarkemmin Futuremarkin aiemmassa blogipäivityksessä.