Uusimmat

Garmin julkisti viisi hintavaa älykelloa sisältävän toisen sukupolven MARQ-malliston

13.10.2022 11:35 Muropaketin toimitus

Garmin on julkistanut viisi eri käyttöolosuhteisiin suunniteltua älykelloa sisältävän toisen sukupolven MARQ-kellomalliston.

Garminin uudet kellot ovat MARQ Athlete, MARQ Adventurer, MARQ Golfer, MARQ Captain ja MARQ Aviator. Luokan 5 titaani­rungolla, AMOLED-näytöllä ja kuperalla safiirilasilla varustetun MARQ (Gen 2)-malliston edustajien luvataan olevan yhtä aikaa kestäviä ja näyttäviä. Kelloille luvataan jopa 16 päivän akkukesto.

MARQ-malliston hyvinvointiominaisuudet sisältävät muun muassa rannesykeanturin, hengitystahdin ja stressitason seurannan, kehittyneet unitiedot, Body-Battery-energiatason seurannan ja tulevan Jet Lag -avustimen. Kellon tallentamaa unihistoriaa ja muita tietoja hyödyntävä avustin suosittelee sopivaa altistusta valolle, unirytmiä ja aikaerorasituksen vaikutuksia helpottavia liikuntaharjoituksia yhteen tai useaan perättäiseen kohteeseen suuntautuvilla pitkillä matkoilla.

MARQ-älykelloissa on uutuuksina monisatelliittituki, monitaajuus-GPS (L1 + L5) ja Garmin SatIQ-teknologia, jolla varmistetaan parempi sijaintitarkkuus kaikissa ympäristöissä akunkestoa optimoiden. Teknologia valitsee automaattisesti ja reaaliaikaisesti kussakin ympäristössä parhaiten toimivan satelliitti­yhteyden.

Uusista älykelloista joutuu pulittamaan pitkän pennin: MARQ Athlete maksaa 2019 €, MARQ Adventurer 2329 €, MARQ Golfer 2429 €, MARQ Captain 2429 € ja MARQ Aviator peräti 2639 €. Kellot saapuvat myyntiin vuoden viimeidellä neljänneksellä.