Uusimmat

Garminilta uuden sukupolven fenix 7 Pro -malliston – lataus onnistuu myös auringonvalolla

01.06.2023 20:50 Muropaketin toimitus

Garmin on esitellyt fenix 7 Pro -malliston, johon kuuluu aurinkoladattavia multisport-GPS-älykelloja. Uudistetussa mallistossa on nyt aiempaa enemmän harjoitus- ja karttaominaisuuksia.

Edistyksellisillä harjoittelutoiminnoilla, lisäkarttamahdollisuudella ja jatkuvalla hyvinvoinnin seurannalla varustetut fenix 7 Pro -älykellot on suunniteltu jatkuvaan, jokapäiväiseen käyttöön. Kaikissa malleissa on myös integroitu LED-taskulamppu ja aurinkolataava kellonlasi, jonka ansiosta akku kestää jopa 37 päivää älykellotilassa ja jopa 139 päivää expedition-tilassa.

Uutuutena fenix 7 Pro -mallistossa nähdään useitakin ominaisuuksia. Esimerkiksi käytössä on kaikissa kokovaihtoehdoissa led-taskulamppu, jossa on säädettävä valo, punainen turvavalo ja juoksutahdin mukaan vilkkuva valo. Kellon MIP-näyttö on aiempaa tarkempi, kirkkaampi, mukautuvampi erilaisiin valaistusolosuhteisiin.

Urheiluominaisuuksiin on tuotu Endurance score, jossa mitataan kykyä kestää pitkittynyttä rasitusta VO2 max -arvoa ja lyhyen/pitkän aikavälin harjoitusrasitusta kaikissa lajeissa. Hill score auttaa puolestaan arvioimaan kykyä juosta ylämäkeen. Tämä hoituu mittaamalla juoksutehoa jyrkissä nousuissa ja juoksukestävyyttä pitkissä nousuissa sekä arvioidaan edistystä pitkällä aikavälillä VO2 max-arvon ja harjoitushistorian perusteella.

fēnix 7 Pro – Sapphire Solar Edition, Titanium with Fog Gray/Ember Orange Band

Garmin fenix 7 Pro -älykellon navigointiominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi SatIQ -teknologia ja satelliittisignaalien vastaanotto useilla taajuuksilla. Kelloon saa myös esiladattua TopoActive -karttoja eri puolilta maailmaa ja Outdoor Maps+ -tilauksella ja käyttöön saa lisää karttasisältöä, kuten satelliittikuvia ja parannettuja TOPO-karttoja.

Garmin fenix 7 Pro -malliston kaikissa älykelloissa on aurinkolataava kellonlasi, responsiivinen kosketusnäyttö, perinteiset painikkeet, kuitulujitteinen polymeerirunko ja teräksestä valmistettu kellonkehä ja takakansi. Laitteiden lämmön-, iskun- ja vedenkestävyys on testattu Yhdysvaltain armeijan standardien mukaisesti. Saatavissa olevat malli ovat fenix 7S Pro (42mm), fenix 7 Pro (47mm) ja fenix 7X Pro (51mm). Valittavissa vakio- tai Sapphire Edition -malli. Suositushinnat alkavat 879 eurosta ja ne ovat saatavissa vielä toisen vuosineljänneksen aikana.