Uusimmat

Garminilta uusi, kohtuuhintainen vivoactive 5 -älykello

Kuva: @ Garmin

21.09.2023 18:09 Muropaketin toimitus

Garmin on esitellyt uuden, päivittäiskäyttöön suunnatun vivoactive 5 -älykellon, jossa on kirkas AMOLED-kosketusnäyttö. Laitteessa on myös laaja valikoima hyvinvoinnin seurantaominaisuuksia.

Garmin vivoactive 5 on suunnattu nimenomaan kehon hyvinvoinnin seurantaan. Garminin tiedotteen mukaan kello auttaa ymmärtämään kehoa paremmin, neuvoo aktiivisempaan elämään ja tukee kuntoilutavoitteiden saavuttamisessa. Laite tallentaa vuorokauden ympäri hyvinvointitietoja, joita ovat esimerkiksi stressitaso, Body Battery ja unitiedot. Päivittäisen askelmäärän ja kalorinkulutuksen lisäksi vivoactive 5 seuraa myös esimerkiksi keski- ja korkean tason tehominuutteja sekä VO2 max -arvoa. Kellon akkukestoksi ilmoitetaan jopa 11 päivää älykellotilassa.

Vivoactive 5 -älykelloon on esiladattu yli 30 urheilusovellusta sisä- ja ulkoliikuntaan, tarjolla on muun muassa kävely, juoksu, soutu, ja pyörätuoliliikunta. Omia vaihe vaiheelta -harjoituksia voi luoda hyödyntäen Garmin Connect -sovelluksen yli 1600 harjoitusta ja lähettää ne sitten kelloon.

Kuva: @ Garmin

Tekstiviestit, sähköpostit ja hälytykset voi tarkistaa vivoactive 5 -älykellon AMOLED-näytöltä, kun kello on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen. Jos käytössä on yhteensopiva Android-älypuhelin, tekstiviesteihin voi myös vastata kellon näppäimistön avulla ja katsoa kuvaviestejä kellon näytöltä. Kello tukee myös Garmin Pay -lähimaksuominaisuutta.

Alumiinikehyksellä ja silikonirannekkeella varustettu vivoactive 5 on saatavissa useissa väreissä: musta/grafiitinharmaa, norsunluu/vaalean kullan sävy, tummansininen/metallinhohtoinen tummansininen sekä orkideanvärinen/metallinhohtoinen orkideanvärinen. Garmin vivoactive 5 on tulee myyntiin vuoden viimeisellä neljänneksellä suositushintaan 309 euroa.

Muropaketin uusimmat