UUSIMMAT

Google rakentaa uutta sosiaalisen median palvelua

28.07.2019 16:16 | Muropaketin toimitus | 1

Hakukonejätti Google on rakentamassa uutta Shoelace-nimistä, paikallisuuteen panostavaa sosiaalisen median palvelua.

Muun muassa Techradar on uutisoinut, että Google kehittää uutta sosiaalisen median palvelua, nimeltään Shoelace. Palvelu eroaa useimmista muista sosiaalisen median palveluista siten, että se näyttäisi olevan voimakkaasti paikallinen. Palvelun trial-versiota pyöritetään tällä hetkellä New Yorkin asukkaille. Android Policen mukaan palvelussa olisi paljon samaa kuin Googlen jo sulkemassa Schemer-palvelussa.

Aika näyttää kuinka pitkälle palvelu etenee, sillä sitä kehittää Googlen Area 120 -tiimi, joka on keskittynyt kokeiluluonteisiin projekteihin. Googlen aiempi sosiaalisen median palvelu Google+ ei onnistunut saamaan menestyksen tuulia purjeisiinsa ja se suljettiin lopullisesti muutama kuukausi sitten.

Shoelace-applikaatio on saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille ja sitä voi käyttää tällä hetkellä vain New Yorkissa kaupungin tietyillä alueilla.

Keskustelu

Ei kai Google vielä ole plussaa sulkenut kokonaan. Vain "kuluttaja asiakkailta". Yrityskäyttäjillä se on edeleen käytössä "hamaan tulevaisuuteen". Ainakin näin kaikki uutiset, jotka olen nähnyt näin kertoivat.

Muropaketin uusimmat