Uusimmat

Googlen Pixel-puhelin naarmutus- ja taivutustestissä – kenties tämän vuoden kestävin puhelin

25.10.2016 10:08 Sampsa Kurri

jerry-24102016

Suosittu Youtube-kanava JerryRigEverything on suorittanut perinteiset rasitustestinsä Googlen uudelle Pixel-älypuhelimelle ja käynyt läpi puhelimen eri suojalasit ja pinnat eri kovuuksisilla piikeillä, avaimilla ja mattopuukolla. Näytön kestävyyttä testattiin erikseen sytkärillä ja lopuksi puhelinta taivutettiin molemmilta puolilta.

Etupuolen Gorilla Glass 4 -suojalasi naarmuuntui odotetusti Moshin asteikolla 6. Takapuolen alaosan alumiiniosa kesti hyvin avaimien naarmutuksen, mutta mattopuukolla maalipinta naarmuuntui pysyvästi. Takapuolen yläosan lasi on hieman pehmeämpää kuin etupuolella, sillä mattopuukko jätti takapuolelle pieniä naarmuja, kun taas etupuolen lasiin ei jäänyt jälkiä. Suurin hämmästys havaittiin etupuolen kaiuttmen suojassa, joka oli helposti rikkoutuvaa kangasta, eikä esimerkiksi metalliverkkoa.

Kun puhelinta taivutettiin painamalla takapuolelta, näyttö pullistui hieman ulos. Etupuolelta painettaessa puhelin ei taipunut juurikaan lainkaan. JerryRigEverything toteaa lopuksi, että Pixel saattaa olla yksi vuoden 2016 kestävimmistä puhelimista.

Googlen uudet Pixel- ja Pixel XL -puhelimet saapuivat myyntiin 20. lokakuuta, mutta ne eivät vielä ole saapuneet myyntiin Suomessa.

Sampsa Kurri

Muropaketin uusimmat