Uusimmat

Handheld julkaisi erittäin lujatekoisen Nautiz X81 -5G-kämmentietokoneen

01.10.2022 09:10 Muropaketin toimitus

Vahvistettujen mobiilitietokoneiden valmistaja Handheld Group ilmoitti julkaisseensa uuden Nautiz X81 -kämmentietokoneen. Malli on erittäin lujatekoinen Android 12 -laite, joka tarjoaa kestävyyttä ulkokäyttöön, 5G-yhteyden ja monipuoliset räätälöintimahdollisuudet.

Laitteen 4,8-tuumainen näyttö on luettavissa kirkkaassa auringonpaisteessa, mutta ei kuitenkaan kuluta akkua nopeasti. Nautiz X81:ssa on myös täysimittainen numeronäppäimistö, ja se on kehitetty asiakas- ja tehtäväkohtaisiin vaatimuksiin. Laite on myös räätälöitävissä laajennusjärjestelmän ansiosta.

Kämmentietokone on lujatekoinen ja kestävä, sillä se on IP67-koteloitu, joten se on vesi- ja pölytiivis. Se myös kestää iskuja, tärinää ja äärilämpötiloja. Nautiz X81:ssä on 2,0 gigahertsin suoritin, Android 12 -käyttöjärjestelmä ja sekä 5G- että 4G/LTE-yhteys.

”Oli mielenkiintoista huomata, että vaikka kaikille tärkeää oli parempi tehokkuus, myös nykyistä ulkomuotoa pidettiin erittäin suuressa arvossa”, sanoo Handheldin tuotehallintajohtaja Johan Hed. ”Siksi keksimme pyörän uudelleen muuttamatta perusulkonäköä tai -tuntua. Sekä uudet että vakiintuneet asiakkaat kokevat, että Nautiz X81:ssä on sama vankka ja miellyttävä tuntu kuin aiemmissa malleissa.”

Handheld Nautiz X81 -kämmentietokoneet ovat heti tilattavissa ja toimitukset alkavat loppuvuodesta 2022.