HMD Global näyttää pitävän lupauksensa: Nokia 6 saa Android 7.1.1 -päivityksen

19.04.2017 12:31 | Muropaketin toimitus | 143 | 2

Nokia-puhelimia valmistavan HMD Globalin lupaa yhtiön käyttävän Android-puhelimissaan mahdollisimman vähän muokattua käyttöjärjestelmää, ja että päivityksiä on tarjolla nopeasti ja pitkään. Yhtiö näyttää lunastavan lupaustaan, sillä Kiinassa myydyt Nokia 6 -puhelimet saavat nyt Android 7.1.1 -päivityksen. Asiasta kertoi uutisessaan Androidheadlines.

HMD on itse lisännyt päivitykseen oletusominaisuuksien lisäksi mahdollisuuden käyttää kahden SIM-kortin datasiirtoa samaan aikaan sekä päivitetyn USB-ajurin. Päivityksen myötä puhelin saa myös uuteen Android-versioon kuuluvat optimoinnit ja bugikorjaukset sekä huhtikuun tietoturvapäivitykset. Päivityspaketilla on kokoa 369 megatavua, mutta sen asentamiseen vaatii vapaata tilaa 616 megatavua.

Keskustelu

Toivottavasti Nokia puhelimet tekevät poikkeuksen android puhelinten joukossa ja tarjoavat tulevaisuudessa useampaa päivitystä juuri uusien android versioiden julkistuksen saralla eikä ainostaan pienempiä tietoturvapäivityksiä.

Yep. Jää nähtäväksi. Olisi ihan hyvä kilpailuvaltti. Tähän saakka noita on saanut lähinnä Nexus puhelimiin ja jossain vaiheessa Motorolan luureihin, mutta sielläkin se sitten lopahti.

Muropaketin uusimmat