Uusimmat

HMD julkaisi puhelinmallit omalla nimellään – koko Pulse-kolmikko osuu edulliseen hintaluokkaan

Kuva: HMD Global

24.04.2024 11:00 Muropaketin toimitus

Nokia-tuotemerkillä markkinoiduista puhelimista tuttu HMD Global tuo nyt myyntiin puhelimet omalla tuotemerkillään. Kolme ensimmäistä malli on Pulse, Pulse+ ja Pulse Pro. Kaikki mallit osuvat alle 200 euron hintaluokkaan.

Kaikkia kolmea nyt julkaistu puhelinmallia yhdistää valmistajan mukana helppo korjattavuus. Siinä HMD on tehnyt yhteistyötä tunnetun Ifixit-yrityksen kanssa. Edullisessa hintaluokassa helppo näytön tai akun vaihtomahdollisuus voikin olla toimiva piirre.

Uutuuskolmikon edullisin versio on HMD Pulse. Tämän mallin Järjestelmäpiiri on Unisoc T606. Muistivaihtoehdot ovat 4 + 64, 4 + 128 ja 6 + 128 gigatavua. Tallennustilaa voi laajentaa MicroSD-muistikortilla enintään 256 gigatavun verran. Akku on kapasiteetiltaan 5000 milliampeerituntia ja lataus hoituu kymmenen watin teholla.

Kuva: HMD Global

Puhelimen HD+-tarkkuuden näyttö on kooltaan 6,56 tuumaa ja se yltää 90 hertsin virkistystaajuuteen ja 480 nitin peruskirkkauteen. Takaa löytyy 13 megapikselin pääkamera ja edestä kahdeksan megapikselin kennollinen kamera.

Liitäntävarustukseen kuuluu sekä USB-C että 3,5 millimetrin stereoliitäntä. Ulkomitat ovat 163,2 x 75 x 8,5 millimetriä. Painoa puhelimella on 187 grammaa.

Käyttöjärjestelmä on Android 14, ja sille on luvassa kahden vuoden käyttöjärjestelmäpäivitykset ja kolmen vuoden tietoturvapäivitykset vuosineljänneksittäin. HMD Pulse -puhelimien hinnat alkavat 139 eurosta. Värivaihtoehdot ovat sininen, musta ja pinkki.

Uutuuskolmikon keskimmäinen versio on HMD Pulse+ on liki yksi yhteen HMD Pulse -mallin kanssa. Suurin ero on pääkamerassa, joko on Pulse+-mallissa saanut 50 megapikselin tarkkuuteen yltävän kennon. HMD Pulse+ -puhelimien hinnat alkavat 159 eurosta. Värivaihtoehdot ovat vihreä, sininen ja kellertävä.

Kuva: HMD Global

Uutuuskolmikon kolmas versio on HMD Pulse Pro. Se on puolestaan liki samanlainen kuin Pulse+-malli, mutta nyt pääkameran rinnalle on sijoitettu kahden megapikselin syvyysanturi. HMD Pulse Pro -puhelimien hinnat alkavat 179 eurosta. Värivaihtoehdot ovat vihreä, musta ja violetti.

Muropaketin uusimmat