Uusimmat

Honor julkaisi Magic4 Pro -lippulaivapuhelimen myös Suomessa

06.06.2022 09:00 Muropaketin toimitus

Honorin uusi Magic4 Pro -lippulaivapuhelin tulee myyntiin myös Suomessa tänään 6. päivä kesäkuuta alkavan ennakkomyyntikampanjan myötä. Hintaa puhelimella on 1099 euroa.

Honor Magic4 Pro -puhelin esiteltiin virallisesti jo helmikuun lopussa. Tämän myötä tekniset tiedot ovat olleet jo pidempään selvillä. Puhelinmalli on kuitenkin löytämässä tiensä myyntiin nyt myös Suomessa.

Honor Magic4 Pro -puhelimessa käytetään Qualcommin Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriä. RAM-muistia on kahdeksan gigatavua ja tallennustilaa 256 gigatavua. Siinä käytetään kaartuvaa ja ohutkehyksistä 6,81 tuuman näyttöä, jonka virkistystaajuus mukautuu yhdestä hertsistä aina 120 hertsiin. Näytön kerrotaan tukevan 100-prosenttisesti DCI-P3-värimaailmaa. Lisäksi videotoistossa on tuettuna HDR 10+ -laajasävytoisto. Näyttö saavuttaa myös 1920 hertsin pulssinleveysmodulaation (PWM).

Puhelin on varustettu kolmoiskamerayhdistelmällä, jossa on 50 megapikselin laajakulmakamera 1/1,56 tuuman kennolla, 50 megapikselin 122-asteinen ultralaajakulmakamera ja 64 megapikselin periskooppitelekamera. Jälkimmäinen tarjoaa 3,5-kertaisen optisen zoomin ja 100-kertaisen digitaalisen zoomin.

Honor Magic4 Pro -puhelimessa on 4600 milliampeeritunnin akku. Sitä voi ladata sadan watin teholla niin kaapelilla kuin langattomasti. HonorMagic4 Pro on myös IP68-sertifioitu.

“Android-puhelimien lippulaivalaitteiden markkina on kaivannut piristystä. Olemme ylpeitä tuodessamme Suomen markkinoille uskomattoman tehokkaan premium-laitteen, jonka kamerateknologiassa on pitkästä aikaa aidosti uutta. Ultra Fusion yhdistää eri kameroiden otokset yhdeksi mestariteokseksi”, kertoo Honorin Suomen myyntijohtaja Jaakko Koski-Lammi.

Puhelimessa on uusin Honor Magic UI 6.0 -käyttöliittymä, joka perustuu Android 12 -järjestelmään. Käytettävissä on myös Qualcommin kanssa yhdessä kehitetty kaksoisturvajärjestelmä (HTEE+QTEE), joka tarjoaa suojaa tärkeimmille toiminnoille. Lisäksi puhelimen itsenäinen turvasiru varmistaa korkeimman suojaustason salasanoille ja biometriselle tunnistukselle, kuten kasvoille ja sormenjäljille.

Honor Magic4 Pro on valmistajan tiedotteen mukaan saatavilla kahdessa värissä: Midnight Black (musta) ja Cyan Blue (sininen). Puhelin on ennakkotilattavana Suomessa tästä päivästä alkaen. Ennakkotilaajat saavat kaupan päälle Honor Watch GS 3 Sport -älykellon (etu on voimassa vain Suomessa kampanja-aikana 6.6–12.6.2022). Puhelimen hinta on 1099 euroa.