Honor kertoi MagicOS 7.1 -päivitysten aikataulusta – useiden mallien päivitykset alkavat vuoden alkupuoliskolla

22.05.2023 16:16 Kai Taipale

Honor on ilmoittanut MagicOS 7.1 -käyttöjärjestelmäversion julkaisuaikataulun. Honor-älypuhelimille tarkoitettu järjestelmäpäivitys tukee valmistajan mukaan yhteistyötä järjestelmien, laitteiden ja ekosysteemien välillä.

Honor MagicOS 7.1 -päivitys on saatavilla Magic4 Pro puhelimelle, ja se julkaistaan ​​vaiheittain useisiin muihin Honor-malleihin. Vuoden 2023 toisesta neljänneksestä alkaen Honor 70, Honor 50, Honor 50 Lite, Honor Magic4 Lite ja Honor Magic4 Lite 5G saavat päivityksensä. Honor Magic 5 Lite 5G, Honor X7 ja Honor X8 alkavat puolestaan saada päivityksiä vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä.

”Uudessa MagicOS 7.1 -järjestelmässä on painotettu ihmiskeskeistä teknologiaan. HONOR MagicOS 7.1:ssä on paranneltu liitettävyys ja laitteiden väliset yhteistyöominaisuudet. Nämä laitevuorovaikutusta parantavat ominaisuudet, lisäävät uusia käyttömahdollisuuksia Honor-laitteisiin”, sanoo George Zhao, HONORin toimitusjohtaja.

Android 13:een perustuva MagicOS 7.1 tarjoaa valikoiman älykkäitä ominaisuuksia, kuten esimerkiksi MagicRing-toimoinnon, joka eliminoi manuaalisten point-to-point-yhteyksien tarpeen. Tämä puolestaan helpottaa palveluiden jakamista laitteiden välillä. Ominaisuuden avulla useat laitteet voivat muodostaa yhteyden toisiinsa automaattisesti laitteiden välisen ohjauksen ja sijaintitietoisuuden ansiosta. MagicRing helpottaa varsinkin useiden näyttöjen käyttöä samanaikaisesti, tiedostojen siirtämistä, sekä saapuvien puheluiden ja viesti-ilmoitusten vastaanottamista. Lisäksi laitteiden välinen yhteistyö antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää samaa näppäimistöä ja hiirtä useissa laitteissa.

Lisäksi esimerkiksi päivitetty Honor Notes lisää tuen kolmen sormen alaspyyhkäisyeleelle tietojen nopeaa kirjanmerkkausta varten. Se mahdollistaa nyt myös PDF liitännät, sekä äänen ja tekstin synkronoinnin. Notes tukee myös tietojen synkronointia ja yhteistyötä laitteiden välillä, mikä lisää käyttömukavuutta.

Muropaketin uusimmat