Uusimmat

Honor toi myyntiin Watch GS 3 -älykellon ja langattomat Earbuds 3 Pro -kuulokkeet

30.05.2022 09:57 Muropaketin toimitus

Honorin uusista malleista Watch GS 3 -älykellossa on pitkä akkukesto ja kehittynyt sykemittaus. Earbuds 3 Pro -kuulokkeissa on käytössä pikalatauksen ja vastamelutoiminto myös puheluille.

Alkuvuodesta julkaistu, teräsrunkoinen Watch GS 3 -älykello on 10,5 millimetriä ohut ja se painaa 44 grammaa. Kellotaulu on 45,9 millimetriä leveä, ja siinä on 1,43 tuumainen AMOLED-kosketusnäyttö, jonka maksimikirkkaus on jopa 1000 nitiä.

Kellossa on yli 100 erilaista urheilutilaa sekä automaattinen tunnistus kuudelle eri urheilulajille. Siinä on myös 12 valmista treeniohjelmaa. Käytössä on GPS-paikannus, ja kello kestää lämpötiloja aina 20 pakkasasteesta 45 lämpöasteeseen asti ja se on vedenkestävä 50 metrin syvyyteen asti.

Watch GS 3 on Honorin ensimmäinen laite, jossa on kahdeksankanavainen optinen sykemittari. Sen algoritmit vähentävät käden liikkeen tuomia häiriöitä, joten sykemittaus on tarkka myös vauhdikkaan treenin aikana. kellolla voi seurata veren happipitoisuutta.

Luvassa on jopa kahden viikon akkukesto, ja GPS-paikannuksella akku kestää jopa 30 tuntia. Pikalatauksella viiden minuutin lataus tuo kelloon virtaa koko päiväksi.

HONOR Suomen myyntijohtaja Jaakko Koski-Lammi on iloinen yhtiön paluusta puhelinten lisäksi myös älykellomarkkinoille:

“On hienoa, että HONOR tekee vahvan paluun Suomen älykellomarkkinoille hinta-laatusuhteeltaan pätevällä tuotteella. Watch GS 3 -älykellossa yhdistyy klassinen design, erittäin tarkat mittarit ja monipuoliset hyvinvointiominaisuudet. Uutuuskellossa on myös suomalaisten arvostama huikea akun kesto,” Koski-Lammi sanoo.

Honor Watch GS3 on saatavilla kahtena versiona, ja niiden myötä yhteensä kolmessa eri värissä: GS3 Sport -malli tulee myyntiin Midnight Black-värissä (musta), GS3-mallit ovat saatavissa Ocean Blue (sininen) ja Classic Gold (kulta) -vaihtoehtoina. HONOR GS3 Sport on saatavilla alkaen 229 euron ja GS3 249 euron suositushintaan. Kellon myynti alkaa tänään eli toukokuun 30. päivä.

Myyntiin tulevat samaan aikaan myös Honor Earbuds 3 Pro -kuulokkeet. Niissä käytetään kaksoiselementtirakennetta, jossa yhdistyvät 11 millimetrin kaiutinelementti sekä pietsoelektroninen diskanttikaiutin.

Kuulokkeiden mukautuva aktiivinen vastamelutekniikka tunnistaa ympäristön äänet ja vaihtaa melunvaimennustilaa (Ultra Mode, General Mode ja Cozy Mode) sen mukaisesti. Melunvaimennuksen kerrotaan toimivan jopa 46 desibeliin saakka. Kuulokkeet osaavat myös vaimentaa puheluiden taustamelun mikrofonien tekoälypohjaisen vaimennuksen avulla.

Kuulokkeet tukevat myös 5C-pikalatausteknologiaa. Viiden minuutin latauksella kuulokkeilla voi kuunnella kaksi tuntia musiikkia ja kuulokkeet latautuvat 65 prosenttiin vain 10 minuutissa. Kuulokkeiden latauskotelo tukee myös langatonta latausta.

Honor Earbuds 3 Pro -kuulokkeet ovat saatavilla valkoisena ja harmaana 199 euron suositushintaan.

Muropaketin uusimmat