Uusimmat

HTC julkisti uuden Bolt-huippumallinsa yhdysvaltalaisoperaattorin valikoimiin

11.11.2016 21:22 Muropaketin toimitus

HTC Bolt

Taiwanilainen HTC on esitellyt yhdysvaltalaisen Sprint-operaattorin valikoimiin uuden Bolt-lippulaivaälypuhelimen. Laitetta mainostetaan pikajuoksija Usain Boltin voimin. Boltin metallinen unibody-rakenne on suojattu vedeltä ja pölyltä (IP57).  Muotoilu on jatkumoa alkuvuodesta esitellystä HTC 10 –mallista, mutta takakuoresta on tehty aiempaa tasaisempi.

Puhelimen 5,5-tuumainen S-LCD QHD-näyttö on suojattu Gorilla Glass 5 –lasilla. Jostain  syystä HTC on päätynyt käyttämään Boltissa viimevuotista Snapdragon 810 –järjestelmäpiiriä. RAM-muistia on kolme gigatavua ja tallennustilaa 32 gigatavua. Varustukseen kuuluu myös muistikorttipaikka, Cat9-nopeusluokan LTE-yhteydet, NFC,  sormenjälkitunnistin sekä 3200 mAh akku, joka tukee Quick Charge 2.0 –pikalatausta. Käyttöjärjestelmänä toimii uusi Android 7.0 Nougat.

Uusi 16 megapikselin kamera on varustettu vaiheentunnistukseen perustuvalla automaattitarkennuksella sekä optisella kuvanvakaimella. Etukameran tarkkuus on kahdeksan megapikseliä ja sen parina on 29 mm:n f2.4 objektiivi. HTC päätti karsia Boltista perinteisen 3,5 mm kuulokeliitännän, joten puhelimen mukana toimitetaan USB Type-C –liitäntäiset BoomSound Adaptive Audio –kuulokkeet.

HTC Bolt tulee saataville tänään yhdysvaltalaisoperaattori Sprintin kautta. Toistaiseksi ei ole tiedossa, tuleeko puhelin saataville myös muille markkina-alueille esimerkiksi toisella mallinimellä. Värivaihtoehtoja ovat musta ja hopea.