Uusimmat

HTC One M9+ sittenkin Euroopan markkinoille

16.07.2015 18:22 Pekko Lainiala

HTC:n tämän vuoden lippulaivapuhelin One M9 ei onnistunut kokonaisuutena ajatellen vakuuttamaan suurta yleisöä. Kun M9:n osittain rajalliset ominaisuudet tulivat ilmi, monet kuluttajat ihmettelivät miksei HTC:n lippulaivaksi valikoitunut M9:n sijasta alun perinkin M9+, joka löytyi Kiinan markkinoilta.

Nyt muutamaa kuukautta myöhemmin HTC on päättänyt tehdä sen mitä fanit toivoivat, sillä One M9+ saapuu Euroopan markkinoille. Hinnasta ja saatavuudesta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa, vaan niistä tiedotetaan jatkossa lisää.

M9+:n oleellisimmat uudistukset löytyvät näytöstä, kamerasta ja järjestelmäpiiristä. Näyttö on kooltaan 0,2 tuumaa suurempi kuin M9:ssä ja sen tarkkuus on 2560×1440 pikseliä 1920×1080-resoluution sijaan. Järjestelmäpiiri on MediaTekin MT6795T kahdeksalla 2,2 GHz:n kellotaajuudella varustetulla A53-ytimellä ja 20 megapikselin kameran tueksi on asetettu 2 megapikselin kamera, joka johtaa HTC:lle tyypilliseen kaksoiskamera-asetelmaan. Lisäksi laitteesta löytyy fyysinen kotinäppäin, johon on sisällytetty sormenjälkitunnistin.

HTC:n tempaus tuntuu tulevan todella pahasti myöhässä, sillä useimmat lippulaivapuhelimista kiinnostuneet odottavat varmasti jo uusia julkaisuja. Ratkaisevaksi tekijäksi muodostuukin varmasti laitteen lopullinen hintataso, joka jää nähtäväksi.

Anandtech.com, HTC Brings The One M9+ To Europe