UUSIMMAT

HTC One M9:n isoveli ensimmäisissä vuotokuvissa?

22.01.2015 21:06 | Petrus Laine | 5

Leaksfly-nimellä kulkeva puhelinmaailman vuotoihin keskittynyt, varsin tuore vuotaja on julkaissut kuvia puhelimesta, jonka se väittää olevan HTC One M9 Plus. One M9 Plus -mallin olemassaolo selittäisi samalla myös One M9:n näytön koosta liikkuneet ristiriitaiset huhut.

Leaskflyn mukaan HTC One M9 Plus olisi varustettu 5,5-tuumaisella ”2K-resoluution” näytöllä, jonka yleisesti oletetaan tarkoittavan tässä yhteydessä 2560×1440-resoluutiota. Puhelimen järjestelmäpiirin raportoidaan olevan Qualcommin 64-bittinen Snapdragon 810, jonka parina on 3 gigatavua muistia.

Vaikka One M9 Plus on vuotokuvien mukaan selvästi One-linjan muotoilua noudattava, löytyy siitä myös selviä eroja sisarmalliinsa M9:iin nähden. Puhelimen etupuolen alareunan kaiutin on kuvan mukaan korvattu painikkeella, joka toimii samalla sormenjälkilukijana, ja etukamera on varustettu metallisella kehyksellä. Takapuolelta puhelin näyttää hyvin samankaltaiselta kuin One M8, eli mukana on kaksi kameraa, joista toinen on varustettu huomattavan suurella mustalla kehyksellä. Todennäköisesti takapuolen pääkamera on varustettu 20,7 megapikselin sensorilla ja toinen kamera, jota käytettäneen One M8:n tapaan syvyysdatan tallentamiseen, pienemmällä resoluutiolla, kenties aiemmista Oneista tutulla neljän ultrapikselin sensorilla.

Twitter, @Leaksfly

GSMArena, HTC One (M9) Plus shows up in photos, specs unveiled

Keskustelu

Photoshopilla laitettu Galaxyn kotinappi vinoon etupuolelle ja Nexus 5:n kamera takapuolelle.

terro

Photoshopilla laitettu Galaxyn kotinappi vinoon etupuolelle ja Nexus 5:n kamera takapuolelle.

Mahdollista toki tämäkin, mutta nopeasti kuvankäsittelyohjelmassa arvioimalla tuo nappula on yhtä vinossa kuin sen yläpuolella menevä reunakin vaikka kauempaa katsottaessa se näyttääkin "enemmän vinolta".
Jos tuo olisi feikki, siinä kaipaisi kuitenkin vielä selitystä moni muu seikka mitkä eivät täsmää olemassaolevien mallien kanssa (sormenjälkilukija softassa, M9pt-nimi, metallirengas etukameran ympärillä)

Tuo kamera aiheutti oksennusrefleksin. Toivottavasti on feikki.

mikbe

Tuo kamera aiheutti oksennusrefleksin. Toivottavasti on feikki.

Ei sillä että M8:kaan mikään erityisen hieno puhelin olisi, mutta tuollaisenaan M9:n kamera ei kyllä sovi millään puhelimen muuhun muotoiluun.

Jotenkin tuo fyysinen alanäppäin epäilyttää. Htc tuskin uhraa toista kaiutinta näppäimen tieltä, vaikka kuinka olisi sormenjäki lukujaa.

Muropaketin uusimmat