UUSIMMAT

HTC U kestää vettä

18.04.2017 09:41 |

HTC U -puhelimesta on vuotanut tietoja ja kuvia, kertoo GSMarena. Tärkeimpänä tietona on puhelimen IP57-sertifiointi. Vedenkestävyyden osalta se tarkoittaa melkoisen huoletonta eloa, sillä puhelin kestää upotuksen metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi. Pölynkestävyydessä ei jostain syystä ole päästy korkeimmalle, täydellisen pölytiiviyden takaavalle tasolle, vaan puhelin on jäänyt yhtä pykälää alemmaksi .

Puhelimesta tulee tarjolle sekä kaksois-SIM- että vain yhdellä SIM-korttipaikalla varustettu versio. Ikävämpänä muutoksena GSMarena pitää kuitenkin 3,5 mm:n kuulokeliitännän poistumista. HTC heitti sille jo hyvästit U Ultra -mallissa, joten liitännän puuttuminen ei olisi erikoista U-versiossakaan.

HTC U -lippulaivan muut speksit ovat tiettävästi Snapragon 835 -järjestelmäpiiri, 5,5-tuumainen QHD-näyttö, 12 megapikselin pääkamera ja 16 megapikselin selfiekamera ja Android 7.1 Nougat -käyttöjärjestelmäversio Sense 9 -käyttöliittymällä. Erikoisinta puhelimessa on sen metallireunoja sivelemällä tapahtuva ohjaus, jolla voi esimerkiksi säätää videoiden äänenvoimakkuutta. Virallista julkistusta odotetaan huhtikuun lopussa.

Muropaketin uusimmat