Uusimmat

HTC U11 myynti sujuu hyvin verrattuna mallin edeltäjiin

19.06.2017 09:41 Muropaketin toimitus

Tähän mennessä HTC:n U11-malli on myynyt paremmin kuin aiempina vuosina julkaistut HTC:n lippulaivat. Tulevaisuudessa HTC aikoo julkaista entistä vähemmän uusia älypuhelimia saman vuoden aikana ja keskittyä muun muassa VR-teknologian kehittämiseen. 

HTC:n toukokuussa julkaisema U11-lippulaiva on myyntiluvuilla mitattuna menestys, raportoi Focustaiwan. HTC:n mobiililaitepuolen johtajan Chang Chia-linin mukaan U11 on myynyt julkaisunsa jälkeisen kuukauden aikana paremmin kuin mallin edeltäjät M10 sekä M9. U11-mallin suosion johdosta HTC:llä on ollut ongelmia tuottaa tarpeeksi älypuhelimia vastaamaan kysyntää.

Vuonna 2016 HTC jäi tappiolle 10,6 miljardia Taiwanin dollaria eli noin 312 miljoonaa euroa, mutta uuden mallin myötä yrityksen odotetaan pääsen voitolle ensi vuoden aikana. Minimoidakseen HTC:n operointikuluja yhtiö aikoo tulevaisuudessa julkaista aiempaa vähemmän uusia älypuhelinmalleja. Vastaisuudessa HTC aikoo julkaista korkeintaan kolme tai neljä uutta mallia saman vuoden aikana. HTC tulee tulevaisuudessa panostamaan myös VR-teknologian kehittämiseen, sillä yhtiön kehittämät HTC Vive -VR-lasit ovat menestyneet hyvin.

Muropaketin uusimmat