Uusimmat

Huawei esitteli kuntoilukäyttöön suunnatun Fit-älykellon

04.11.2016 13:40 Muropaketin toimitus

huawei-fit-1-041116

Huawei laajensi eilen puettavien laitteidensa valikoimaa uudella Fit-älykellolla, joka sisältää pulssimittarin ja useita eri urheilutiloja. Ihan uudesta tuotteesta ei ole kyse, sillä sama laite on esitelty jo aiemmin Kiinassa Honor Watch S1 –nimellä.

Huawein kello on rakenteeltaan vedenkestävä (IP68), joten sitä voi käyttää myös uidessa. Yksiosaisen metallikuoren halkaisija on 39,4 mm ja 1,04-tuumaista mustavalkoista LCD-näyttöä (halkaisijalla 208 pikseliä) suojaa Gorilla Glass 3 –lasi. Rannehihna on irrotettavaa mallia ja valittavissa kahdesta eri standardikoosta (18 ja 20 mm). Älypuhelimeen laite on yhteydessä Bluetooth 4.2:n avulla.

Huawei Fit tukee useita eri urheilutiloja sekä tarjoaa jatkuvan aktiivisuuden seurannan. Juoksukäytössä kello tarjoaa muokattavan valmennustoiminnon, joka ohjastaa käyttäjää lenkin aikana mm. syketason ja juoksunopeuden mukaan. Urheilutoimintojen ohella Fit tukee myös yksinkertaisia älykellotoimintoja, kuten ilmoitusten ja viestien sisällön näyttämistä sekä värinähälytystä. Kello on yhteensopiva Android- ja iOS-laitteiden kanssa.

Akun kehutaan kestävän yhdellä latauksella jopa kuusi päivää. Laturi kiinnittyy kelloon magneetin avulla.

Huawei Fit tulee Suomessa saataville myöhemmin tänä vuonna. Euroopassa laitteen suositushinta on 199 euroa. Hihnalle värivaihtoehtoja on kolme: musta, sininen ja oranssi. Kellon rungon voi hankkia metallinharmaana ja hopeana.

huawei-fit-2-041116